BILA SAM TRUDNA KADA ME JE PREVARIO: Branka Blek Rouz progovorila o TRAGEDIJI koja joj se desila: PRELJUBA ME UNIŠTILA!

Autor:

Zabava

16.01.2022

22:17

Branka Blek Rouz ispričala je zašto se razvela prvi put, a onda se dotakla druge ljubavi.

BILA SAM TRUDNA KADA ME JE PREVARIO: Branka Blek Rouz progovorila o TRAGEDIJI koja joj se desila: PRELJUBA ME UNIŠTILA!

printscreen/TvHappy

Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, otvorila je dušu u jednom intervjuu pa je tako ispričala da se prvi put udala sa 17 godina, a iz tog braka ima sina Vladimira, a drugi put se je živela vanbračno sa muškarcem sa kojim je dobila sina Aleksandra, prenosi Pink.

Instagram.com

Branka Blek Rouz

- Prvog muža sam prevarila i nisam mogla da se nosim sa tim. Udala sam se sa 17 godina, on mi je prvi muškarac i počinjem ja da radim. I sa koleginicama sa počela da zapažam lica. Ja sam prekidala svoje veze kada mi se svidi drugi muškarac i desi mi se preljuba, koja me je uništila i ja sam shvatila da ja nisam prevarila njega, već sebe. Mi smo imali dete tada i mi smo se razveli. Sada smo dobri prijatelji - otkrila je Branka u "Sceniranju".

 

 

Branka je iz druge ljubavi dobila Aleksandra, a ističe da je ljubav pukla zbog prevare sa njegove strane.

- Drugi je prevario mene. Nije bilo teško saznati, on je takav čovek i dan danas je švaler. U to vreme sam to doživela teško, tada sam bila trudna sa svojim drugim sinom. Uglavnom to sam prebolela tako što je sva ljubav preneta na dete. Ja sam i sa njim u dobrim odnosima, on i dan danas kada se napije zove mene. On ima decu sa tri žene, uglavnom on voli žene i takav mu je život - ispričala je Branka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading