ŽIKA NIKOLIĆ PRELAZI NA DRUGU TELEVIZIJU? Voditelj ne može da se NAVIKNE na RANO ustajanje!

Autor:

Zabava

16.01.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Nikolić je u jednom intervjuu prokomentarisao navode da prelazi na drugu televiziju.

ŽIKA NIKOLIĆ PRELAZI NA DRUGU TELEVIZIJU? Voditelj ne može da se NAVIKNE na RANO ustajanje!

Foto: youtube.com/Novo jutro

Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica je neko vreme u centru pažnje jer se spekulisalo da će preći na drugu televiziju da radi, a sada je rešio da otkrije pravu istinu o tome.

- Pravo da kažem i mene je iznenadila ta vest koja je protutnjala kroz sve portale. Neko je to izmislio, a svi su se potrudili da ne propuste. Nema trunke istine u tome. Ja imam dobar ugovor sa Pinkom i ostajem tu - rekao je voditelj za Pink i dodao:

Republika

Foto: Printscreen

Žika Nikolić i Vera Matović

- Evo, u martu će biti pune četiri godine kako radim na Pinku. I nemam nikakvog razloga da odem. Sa velikim zadovoljstvom radim u ovoj kući i veoma se poštujemo.

Voditelj je progovorio i da li se umorio od ranog buđenja jer vodi Jutarnji program, i kako je raditi sa Irinom Vukotić.

- Irina je divan čovek i veliki profesionalac. Verujem da smo u ove tri godine, koliko radimo, našli pravi balans da funkcionišemo kao duet i da smo uspeli da se i gledaocima nametnemo kao kredibilni autori. A rano ustajanje. Nikad se neću navići. Nisam nikad bio ranoranilac, ali obaveza je obaveza - kaže Žika koji je inače u penziji, a na pitanje da li planira da se povuče sa malih ekrana:

- Dobro pitanje. Razmisliću za koju godinu - rekao je kratko Žika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

16.01.2022 21:21

Irina je ta koja vodi program a ovog treba poslati u staracki dom

Odgovori 11 2