MAGNET SAM ZA LUDAKE! Sanja Vučić progovorila o svom ljubavnom statusu, pa priznala kakvi je muškarci privlače: VOLIM SVE ONO ŠTO JA NISAM!

Autor:

Zabava

15.01.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sanja Vučić otkrila je kakvi joj muškarci prilaze, ali i kakve ona voli i kakvi nju momci privlače.

MAGNET SAM ZA LUDAKE! Sanja Vučić progovorila o svom ljubavnom statusu, pa priznala kakvi je muškarci privlače: VOLIM SVE ONO ŠTO JA NISAM!

Foto: instagram.com/sanjalilwolf

Članica grupe ''Hurricane'', Sanja Vučić tvrdi da je od raskida sa košarkašem, Nikolom Đorđevićem sama, a sada je otkrila i kakav tip muškaraca je privlači.

- Magnet sam za ludake - počela je ona pa nastavila:

- Kada sam bila mlađa to je bilo alternativnije društvo pa sam metalce privlačila, a sada komercijalu - rekla je Sanja, pa priznala kakvi muškarci nju privlače:

- Ja volim dobre momke. Fine, kulturne, lepo vaspitane. Ne volim "badže" i loše momke, to mi nije ni malo zanimljivo. Ja volim uljudne, tihe, povučene. Baš ono što ja nisam - priznala je Sanja i otkrila na koji način joj prilaze muškarci:

Vučićeva takođe ne krije da je zagovornik stava da se muškarci "plaše uspešnih žena", te da je verovatno to uzrok zašto još uvek pored sebe nema jaču polovinu.

- Uglavnom mi se udvaraju preko društvenih mreža, uživo baš retko, ali to preko mreža ne mogu da shvatim ozbiljno tako da od toga nema ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading