DRAGANA MIRKOVIĆ LEŽI NA MILIONIMA: A sunce je greje na mestu gde je PROSEČNA PLATA 30.000 dinara! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

13.01.2022

21:47

Dragana Mirković je poznata po tome da voli da obilazi svoje rodno selo Kasidol kad god joj se ukaže prilika za to. Međutim, pevačica dugo nije mogla da otputuje u Kasidol zbog pandemije korona virusa.

DRAGANA MIRKOVIĆ LEŽI NA MILIONIMA: A sunce je greje na mestu gde je PROSEČNA PLATA 30.000 dinara! (FOTO)

ST/Petar Divac

Dragana Mirković nogodišnji program

Dragana Mirković je od početka svoje karijere poznata i kao Luče iz Kasidola, zbog njenog rodnog sela koje redovno obilazi. Ipak, tokom pandemije korona virusa, Dragana nije mogla da obilazi svoju porodicu u Kasidolu.

Dragana je napokon otputovala u svoje rodno selo, a u ovim hladnim i snežnim danima pevačica je podelila sliku iz svog doma.

printscreen/instagram

Draganina objava

- Sunce u mom Kasidolu - napisala je pevačica ispod objave.

Podsetimo, Dragana je nedavno u jednom intervjuu pričala kako joj je mnogo teško jer nije mogla da obiđe svoje roditelje.

- Bilo mi je teško za vreme korone jer nisam navikla dosad na situaciju da ne smem da odem u Kasdiol. Prvi put sam doživela takvo osećanje, jer nikada ranije nisam doživljavala da osećam nostaliju jer sam često išla. Sada sam prvi put to osetila i to samo osećanje nije bilo ni malo prijatno - rekla je pevačica nedavno.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Ivana

14.01.2022 00:55

Dosadni ste vise sa ovom Draganom kome je ona vazna osim svojoj deci i muzu. Sta koga briga gde zivi i sta ima. Ako ima ima za sebe. Velicate ovu zenu koja nije pomogla nijedno dete. Manite se hvalisanja.