MOLE GA DA ODE NA DUŽI ODMOR: Milijev prijatelj progovorio o OPERACIJI i ZDRAVSTVENOM STANJU kompozitora!

Autor: Republika

Zabava

12.01.2022

15:19

Aleksandru Miliću Miliju pozlilo je zbog problema koje ima sa želucem, te je odmah hospitalizovan u bolnicu u Istanbulu, a sada se oglasio njegov prijatelj i otkrio kako se muzičar oseća nakon operacije.

MOLE GA DA ODE NA DUŽI ODMOR: Milijev prijatelj progovorio o OPERACIJI i ZDRAVSTVENOM STANJU kompozitora!

printscreen/TV Prva

Muzičar, kompozitor, i član žirija "Zvezda Granda", Aleksandar Milić Mili, nedavno je otputovao u Tursku kako bi operisao želudac.

instagram.com/miligramofficial

Mili u bolnici u Turskoj

Mili se nakon operacije pojavio na snimanju muzičkog takmičenja, a sada je njegov prijatelj odlučio da otkrije da je muzičar navodno imao dosta zdravstvenih problema.

- Miliju je bolje, on je pozitivan i ne žali se ni na šta, ali to je on, nikad se ne žali. Međutim, njegovi najbliži se plaše da nije sve u najboljem redu i da mora malo da prikoči da mu ne bi stanje bivalo sve gore i gore - započinje izvor Informera i dodaje:

youtube.com/printscreen

Aleksandar Milić Mili

- On je već imao dosta zdravstvenih problema. Svojevremeno se izborio sa kancerom, o čemu je sam pričao. Tada je naveo da je pozitivan stav ključni momenat za sve bolesti. Ali ni to nije sve, pre dve godine imao je intervenciju na glasnim žicama, često ga zdravlje izdaje, pa zato ljudi koji ga vole i strepe. Mole ga da ode na odmor, i to malo duži, međutim, neće on ni da čuje. Samo priča o takmičarima koje sprema u Zvezdama Granda i kaže da mu je to najbolji oporavak. Ako ne radi, kako je rekao, to u njemu budi depresiju. Samo da sve bude u redu, i korona hara, moraće da povede malo više računa – zaključio je izvor, a prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading