ŠOK OBRT SKANDALA KARLEUŠA - TOŠIĆ! Jelena MOLI Duška da krene sa njom u Dubai: DAJE SVE OD SEBE DA SPASE BRAK, OVO ĆE IH ZBLIŽITI!

Autor:

Zabava

11.01.2022

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša rešena je u nameri da se pomiri i izgladi odnose sa suprugom, Duškom Tošićem.

ŠOK OBRT SKANDALA KARLEUŠA - TOŠIĆ! Jelena MOLI Duška da krene sa njom u Dubai: DAJE SVE OD SEBE DA SPASE BRAK, OVO ĆE IH ZBLIŽITI!

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša

Skandal koji je 7. januara podigao pravu prašinu u javnosti, kada je pevačica Jelena Karleuša prijavila svog supruga, fudbalera Duška Tošića za nasilje u porodici, još uvek intrigira javnost, naročito jer se kako stvari stoje, situacija menja iz časa u čas.

Naime, Jelena sledećeg vikenda ima nastup u Dubaiju, ali i želju da Duško krene sa njom, kako bi na putovanju pokušali da izglade odnose.

- Mogu da vam kažem da su se strasti smirile. Ponovo je sve u redu. Tenzija koja je postojala prethodnih dana polako se zaboravlja. Jelena se priprema za nastup koji ima u UAE i imala je želju da sa njom pođe i Duško. Zasad nije poznato da li će Duško krenuti sa njom na put, ali on svakako ide na odmor u Dubai sa decom, tradicionalno u februaru. Ova situacija, koja nimalo nije bila sjajna, dosta ih je poremetila, ali, koliko vidim, shvatili su da od svađe nema ništa i da sve može da se reši mirnim putem. Oboje su bili jako napeti, ljuti jedno na drugo, a naslednice su uspele da ih smire na pravi način. Proći će i to. Izdržali su oni mnogo veće brodolome. Svima je žao što se to dogodilo i što su nadležni organi morali da intervenišu na najradosniji hrišćanski praznik - priča Jelenin i Duškov prijatelj i dodaje:

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša želi pomirenje

- Jelena daje sve od sebe da spase brak. Ni jedno ni drugo ne pominju razvod. Smatrala je da je najbolje da zajedno otputuju u Dubai. To bi bila savršena prilika da se stvari dovedu u red, ali videćemo da li će doći do zajedničkog putovanja jer je Dušku izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od trideset dana. Karleuša putuje u sredu i najverovatnije će se zadržati oko desetak dana. Ovaj nastup joj je veoma važan. Ta žena je mnogo toga podnela na svoji m leđima, ali su joj posao i porodica na prvom mestu. Mi prijatelji smo uvereni da bi ih ovo putovanje ponovo zbližilo - zaključuje sagovornik za Kurir.

Tošićev advokat rekao je da bi bračni par trebalo ostaviti na miru da izglade sve svoje probleme.

Republika

Foto: Republika

Advokat Duška Tošića

- Gospodin Tošić je saslušan i ispitan. Negirao je izvršenje krivičnog dela. Svi napisi koji su bili u novinama, gde se pričalo sve i svašta, meni to maksimalno liči na jedno pogovaranje. Tome bi trebalo da dođe kraj i da se ostave na miru, da porodica živi u ljubavi, miru i svađi, kao što i sve ostale porodice žive. Svesni smo da su izuzetno popularan par, jer ova scena nije velika, ali je u javnosti buknula - rekao je advokat za Kurir televiziju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
С,ава

12.01.2022 11:19

Дуле мани се силикона и крени у нов живот,док није касно.