REAGOVAO I CENTAR ZA SOCIJALNI RAD! Sprema se razvod Karleuše i Tošića?

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

11.01.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto se u porodičnom domu Jelene Karleuše i Duška Tošića pre dve godine takođe desilo nasilje u porodici, sada je po hitnom postupku uključen i centar za socijalni rad.

REAGOVAO I CENTAR ZA SOCIJALNI RAD! Sprema se razvod Karleuše i Tošića?

Foto: Instagram.com

Vest da je Jelena Karleuša baš na Božić prijavila supruga Duška Tošića za nasilje podigla je ogromnu prašinu, a u javnost su isplivali brojni detalji. Kako saznajemo, Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu stigao je izveštaj policije o incidentu koji se na Božić dogodio u porodičnom domu Karleuša-Tošić, a tužilaštvo je rešilo da izvrši dodatne provere ovog slučaja preko centra za socijalni rad.

- Tužilaštvo je detaljno pristupilo slučaju, postupak je u toku, a u sve je uključena i socijalna služba. Vrše se provere i upravo to radi centar za socijalni rad - kažu iz tužilaštva za Srpski telegraf i portal Republika.rs i objašnjavaju zbog čega je socijalna služba morala hitno da reaguje:

Republika

Foto: Republika

Prijavljeno nasilje u domu Karleuša - Tošić

- Pošto se u porodičnom domu Jelene Karleuše i Duška Tošića pre dve godine takođe desilo nasilje u porodici, sada je po hitnom postupku uključen i centar za socijalni rad. On procenjuje odnose između supružnika, u ovom slučaju između Jelene i Duška. Takođe, centar za socijalni rad donosi zaključak i kakvi su uopšte odnosi u njihovoj porodici. Naravno, ukoliko bude pokrenut brakorazvodni postupak, biće obavljen i razgovor sa decom, to jest, deca će biti uključena u sve.

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa

 

 

Nebojša Perović: Nisam ovlašćen da pričam o socijalnoj službi

Nakon oprečnih informacija u vezi skandala koji je izbio na Božić u vili pevačice Jelene Karleuše redakcija Srpskog telegrafa pozvala je advokata Nebojšu Perovića u nadi da će nam dati više informacija o ulozi socijalne službi u slučaju Karleuša-Tošić.

- Nisam ovlašćen da dajem bilo kakve izjave na tu temu. Ja sam i dalje Tošićev advokat, ali ne mogu da dajem bilo kakve izjave, hvala vam - rekao je Perović za Srpski telegraf i Republika.rs.

Inače, Tošiću je prethodno u petak 7. januara bila izrečena hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja s Jelenom u trajanju od 48 časova zbog njene prijave da ju je pljunuo i dva puta udario u lice pred svedocima, njenom i njegovom porodicom koja se u njihovom domu okupila za praznik. Tužilaštvo je nakon toga predložilo produženje ove mere, a sudija za prethodni postupak je usvojio taj predlog i zabranu prilaska produžio još mesec dana. Jelena je odbila da podnese prijavu, kao i da prihvati adekvatnu medicinsku pomoć, ali je, bez obzira na to, tužilaštvo odlučilo da sasluša fudbalskog menadžera Duška Tošića zbog procene rizika. Nakon čitave drame i brojnih polemika oglasio se i Tošić, koji je pokušao da se opere od cele situacije.

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe - poručio je na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/duskotosic

Duško Tošić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading