GAGINA ''DARA'' GLEDANIJA OD BJELINOG ''TOME''! Film Predraga Antonijevića i dalje broj jedan!

Autor: Dragana STANKOVIĆ

Zabava

11.01.2022

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film ''Dara iz Jasenovca'' pogledalo je 2.650.000 ljudi, dok je film ''Toma'' pogledalo 2.400.000 ljudi.

GAGINA ''DARA'' GLEDANIJA OD BJELINOG ''TOME''! Film Predraga Antonijevića i dalje broj jedan!

Foto: Promo/Aleksandar Letić

Dara iz Jasenovca

Da kvalitet uvek pronalazi put do srca publike, dokazuje film "Dara iz Jasenovca" reditelja Predraga Gage Antonijevića, koji je oborio sve rekorde gledanosti u Srbiji i i dalje nosi slavnu titulu najgledanijeg ostvarenja, čime je pokorio popularnog "Tomu" Dragana Bjelogrlića.

Republika

Foto: Printscreen

Dara iz Jasenovca

Potresna priča o stradanju Srba, Roma i Jevreja u logoru Jasenovac imao je televizijsku premijeru 20. februara prošle godine na RTS i tada je ovaj film pogledalo 2.650.000 ljudi! "Dara" se te večeri gledala u tišini, uz suze i poruke da se takvi zločini ne smeju zaboraviti i da se nikada više ne ponove.

Republika

Foto: Promo

Ekipa filma ''Toma''

Prvog dana 2022. gledaoci u Srbiji imali su priliku da na nacionalnoj frekvenciji pogledaju film "Toma", koji važi za jedan od naših najuspešnijih ostvarenja. Emotivnu priču o životu velikog pevača narodne muzike Tome Zdravkovića te praznične večeri pogledalo je 2.400.000 ljudi. Rezultat odličan, ali nedovoljan da nadmaši "Daru iz Jasenovca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading