VAŽIO JE ZA PRAVOG KAZANOVU, A ONDA JE NESTAO: Otkrivamo kako sada IZGLEDA Andrija Marković, a evo šta kaže o RIJALITIJU!

Autor:

Zabava

10.01.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Aki Marković je dostigao vehunac svoje popularnosti, a onda se naglo povukao iz medija. Pevač je sada rešio da progovori o mogućem učešću u rijaliti programu.

VAŽIO JE ZA PRAVOG KAZANOVU, A ONDA JE NESTAO: Otkrivamo kako sada IZGLEDA Andrija Marković, a evo šta kaže o RIJALITIJU!

Foto: youtube.com/Andrija Markovic

Andrija Aki Marković prikupio je srca svih devojaka kada se davne 2011. godine pojavio u takmičenju "Zvezde Granda". Za njega se pričalo da će ubrzo ostvariti veliki uspeh, međutim pevač se nakon toga povukao sa javne scene.

 

 

Međutim, ostavio je jak utisak kada se pojavio u rijaliti programima, a ostao je upamćen po vezi sa Ružicom Veljković, koja je zbog njega prolila gorke suze, a takođe je bio i sa Sarom Trajanović, bivšom učesnicom "Farme".

 

 

Andrija se nakon svih ovih godina oglasio i osvrnuo na taj period rijalitija, a tvrdi da mu je to dosta pomoglo kao i da je nedavno dobio ponudu da se opet nađe pred malim ekranima kao učesnik rijalitija. Ipak, pevač kaže da ne bi nikada prihvatio tu ponudu.

 

 

- Imao sam ponude, ponovo su me zvali, ali nisam ušao... Ne vidim sebe tu, hteo bih da ispadnem kulturan do kraja. Nije to za mene - ispričao je pevač u emisiji "Grand magazin" i dodao:

 

 

- U onom trenutku sam bio mlad i to mi je bila odskočna daska, taman sam završio sa "Zvezdama Granda", drugačija je koncepcija bila, normalnija... Bio je normalan život i bilo je zanimljivo i iz tog razloga sam prihvatio, a sad da se svađam tamo po ceo da i svašta još nešto, ne bih radio. To je bio najgledaniji rijaliti i ljudi su čuli za mene u još većoj meri i ono što mi je bitno upoznali su me kao čoveka kakav jesam, tako da dobro mi je donelo - završava Andrija, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
avavspc

10.01.2022 15:44

A ja sam mislio da će da učestvuje u jednom naučnom programu tehničkog fakulteta za razvoj novih motora. !!!