NISAM SVESNA DA ĆE BITI OVAKO TEŠKO: Mina Kostić progovorila o TRAGEDIJI koju je jedva PREŽIVELA!

Autor:

Zabava

10.01.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mina Kostić je ostala bez sestre kada je bila mlada tinejdžerka, a očevu smrt koja je zadesila pre nekoliko godina i dalje ne može da prežali.

NISAM SVESNA DA ĆE BITI OVAKO TEŠKO: Mina Kostić progovorila o TRAGEDIJI koju je jedva PREŽIVELA!

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Mina Kostić je već dugi niz godina na javnoj sceni, a malo ko zna da pevačica pored ćerke Anastasije ima čak devetoro braće i sestara.

Međutim, njenu porodicu je pre 30 godina pogodila strašna tragedija koja je zauvek obeležila njihove živote jer se 1992. godine utopila Minina rođena sestra, pa je tako zavila celu porodoci u crno.

Foto: Republika

Mina Kostić

- To je baš davno bilo, ali nikada takva tragedija i takav gubitak ne može da se zaboravi. Mina se baš često seti sestre i priča nam o njoj, o njihovom odrastanju, ali to je za nju baš, baš bolna tema, zbog toga i javno ne priča o tome, baš retko kad. To je stvarno tragedija, Bože sačuvaj... Mina je tad imala samo 17 godina. Mnogo su svi propatili zbog toga. Na sve to, i pre nekoliko godina je bez oca ostala, to joj je baš teško palo. Svi su oni vezani, drže se kao jedan, ali šta ćeš... Život ide dalje - ispričao je Minin blizak prijatelj, a i sama pevačica je priznala koliko joj je teško pao ovaj tragičan događaj.

Foto: youtube.com/pink.rs

Mina Kostić

- Jeste, istina je, jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina... To sam jako teško podnela - kaže Mina, i dodaje da je srećna što je sa braćom i sestrama u dobrom odnosu, a nakon očeve smrti 2016. godine pevačica se i dakje nije oporavila.

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Mina Kostić

- Svi smo jako vezani, jako se lepo slažemo. Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo. Oca sam izgubila, za njega sam bila baš vezana... I zaista, nisam bila ni svesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je. Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila - rekla je Mina za TV Pink svojevremeno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading