HRVATSKA PEVAČICA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Objavila sliku kako JAŠE muža u KREVETU! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.01.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žanamari je rešila da obraduje fanove nizom slika, a mnogi su ostali šokirani kada su ugledali pevačicu kako "jaše" svog muža na krevetu.

HRVATSKA PEVAČICA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Objavila sliku kako JAŠE muža u KREVETU! (FOTO)

Foto: instagram.com/zanamari

Hrvatska pevačica Žanamari je šokirala fanove kada je za Novu godinu objavila niz slika kako "jaše" svog dečka, a njihov snimak je užario društvene mreže.

 

 

Naime, Žanamari je rešila da obuče kratku crnu haljinu sa šljokicama, a na snimku možemo videti da nosi crvene gaćice, pa tako možemo da vidimo da poštuje staro verovanje po kojem će imati sreće u ljubavi celu narednu godinu, prenosi Espreso.

 

 

Pevačica je pre nekoliko dana izbacila snimak vatrenog plesa sa svojim suprugom Marijem, pa je tako pokazala crvene gaćice, a sada je podelila i niz fotografija na kojoj je "zajahala" svog supruga.

 

 

"Au, baš ste mi top", "Još samo nek se fotograf malo opusti", "Ultimativni cilj", "Vruće", su samo neki od komentara koji se niži ispod ove objave, a na seksi snimak je čak odreagovala i ćerka pokojnog Dina Dvornika, Ela Dvornik:

 

 

- Osećam se kao da vas prekidam dok gledam - komentarisala je Ela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading