DUŠICA OSTAVILA 18 GODINA MLAĐEG KOSMAJCA, PA MU BESNO PORUČILA: Više sam mu bila mama nego VERENICA

Autor:

Zabava

08.01.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dušica Ikonić raskinula je veridbu sa 18 godina mlađim Stefanom Petrovićem, a sada je rešila da se oglasi povodom cele situacije.

DUŠICA OSTAVILA 18 GODINA MLAĐEG KOSMAJCA, PA MU BESNO PORUČILA: Više sam mu bila mama nego VERENICA

Foto: printscreen

Dušica Ikonić je doživela pravu pakao kada ju je nakon veridbe ostavio Stefan Petrović Kosmajac.

 

 

- Nisam više zaljubljen, nemam devojku. Ne odgovara mi to u ovom trenutku - rekao je Stefan, a prenosi Mondo.

Sada se povodom celokupne situacije oglasila i Dušica pa je tako rekla da je besna jer je na meti negativnih komentara.

 

 

- Izrevoltirana sam mnogim objavama, jer vidim da se pominjem u negativnom kontekstu. Svoje ime sam gradila isključivo na osnovu svog pevanja, a ne na skandalima. Ja sam majka i nečije sam dete, i nisam zvezdetina da bi neko pljuvao u medijima po meni. Moje ime je ukaljano i kalja se i dalje. Ako je Stefan hteo da skrene pažnju na sebe, mogao je da kaže da smo se rastali u prijateljskim odnosima. I sama sam mu rekla da ostajemo prijatelji i da ću uvek biti tu za njega - istakla je Dušica i dodala:

- Nije Stefan taj koji je ostavio, već sam ja ta koja je ostavila.

 

 

Pisalo se da je čak i Stefan rekao da ona nije za njega jer je starija čak 18 godina od njega, a sada je pevačica i po pitanju toga dala svoj komentar:

- Slažem se da je to prevelika razlika u godinama. To i nije bila veza, već neka vrsta prijateljstva. Mi smo bili više prijatelji, više sam mu bila majka nego što sam mu bila voljena osoba, verenica. Iskreno da vam kažem, nisam ni znala da će se ta veridba dogoditi, stvarno je bila iznenadna

 

 

- Izgubila sam oca pre šest meseci, pobedila opaku bolest, jedva spasila majku, a i sebe od korone. Pored svih tih problema, ja i dalje nemam skandale, niti želim da na taj način dobijam medijsku pažnju, tako da veliki pozdrav za sve i srećan Božić. Volite se ljudi, ne sudite i ne širite mržnju - završila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading