MERIMINA ĆERKA NEUTEŠNA: Plačem dok drugi SLAVE, mislim na moju NAJBOLJU MAJČICU!

Autor:

Zabava

08.01.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milicu Njegomir je tuga je slomila na najradosniji hrišćanski praznik.

MERIMINA ĆERKA NEUTEŠNA: Plačem dok drugi SLAVE, mislim na moju NAJBOLJU MAJČICU!

Foto: Privatna arhiva

- Teško mi je , preteško nemam reči kojima bih opisala ovu prazninu, tugu i bol koju osećam svakog dana sve više- kaže na Božić za Republiku, Milica Njegomir, ćerka pevačice Merime Njegomir, preminule pre mesec i po dana.
Merimina naslednica kaže da će zauvek pamtiti kako je izgledala proslava svih praznika u maminoj režiji. Suze joj naviru, a sveža sećanja previše bole.
- Još uvek ne mogu da prihvatim da je nema, prerano i prebrzo se sve desilo. Bila je veliki borac i sve što je zamislila je ostvarila, verovala sam da je i ovo samo jedna od lekcija koje ćemo prevazići.  Danas je Božić, svi slave, a meni fali mama. Okupila bi nas decu i unuke uz bogatu trpezu. Pravila je najlepšu pogacu. Bog je dao za sve - prica Milica. Ona dalje opisuje koliko je legendarna pevačica bila vezana za cerke, sina i unuke.   

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milica i Merima

- Imala je snage, energije i želje koje je htela da ostvari imala je želju za životom opet mislim da je imala najviše zbog nas dece i unuka jer je uvek bila nesebična i u najtežim trenucima ona je mislila kako ćemo mi bez nje.. .- priča ova nežna devojka potreseno. Uprkos bliskosti sa sestrama i brat i velikom broju odanih prijatelja Milica je kaže sa maminom smrću izgubila najveći oslonac. 

- Naučila me da se oslonjam na nju u bilo kojoj životnoj situaciji uvek mi je bila podrška.
Još uvek pokušavam da shvatim kako ću dalje bez nje, nikada me nije ostavila i želim da verujem da me i sada čuva i da bdi nadamnom . To mi daje snage da živim jer ne bih volela da bude tužba zbog mene
- istice Milica. 
Nadasve ponosna na snagu svoje majke i predanost porodici, naslednica Njegomirove tvrdi da majku nikada ne može da zaboravi i da će i kad joj je najteže misliti na to šta bi joj ona poručila. 
- Čini mi se da sada zbog nje imam potrebu da budem još bolja osoba, vrednija i uspešnija jer me ona gleda a želim da bude ponosna na mene,kao što sam ja ponosna na nju,  jer takva majka samo to zaslužuje. Ona je bila jaka, hrabra i nikada se nije predavala. Kad mi je teško ja se njoj pomolim ona je moja ikona i moja jačina i dalje je moje sve. Nadam se ponovnom susretu u nekim drugim svetovima. I da se opet rodim, nju bih želela za majku- zaključila je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading