MAJKA JE OSTAVILA NA ULICI, A TETKA JE DALA U SIROTIŠTE: Poznata pevačica preživela PAKAO u detinjstvu!

Autor:

Zabava

08.01.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica iz Rusije je danas poznata zvezda, a malo ko zna kakvu tragediju je preživela sa samo tri godine.

MAJKA JE OSTAVILA NA ULICI, A TETKA JE DALA U SIROTIŠTE: Poznata pevačica preživela PAKAO u detinjstvu!

Foto: printscreen

Dijana Ankundinova je mlada pevačica iz Rusije koja je očarala fanove svojim nestvarnim vokalom, a malo ko zna da je njena životna priča prosto neverovatna.

Dijana je obrađivala svetski popularne numere na jedinstven način i time je pridobila fanove širom sveta, a njen put to uspeha je bio trnovit.

 

 

Rođena je 31. marta 2003. godine na istoku Primorske teritorije Rusije u oblasti severno od grada Vladivostoka.

Dijanu je biološka majka fizički zlostavljala, a kada je imala tri godine, ostavljena je u sred zime na autobuskoj stanici sa slomljenom ključnom kosti. Spasila ju je biološka tetka, ali nije mogla da nastavi da brine o traumatizovanom detetu.

Njena tetka je dala izjavu o zlostavljanju lokalnom tužiocu i dogovoreno je da se Dijana preda na staranje u jedno sirotište.

 

 

Deca iz sirotišta su povremeno slata u sanatorijum u Arsenjevu kako bi im pomogli da povrate i održe svoje fizičko i mentalno zdravlje, a jedna maserka je razvila posebnu naklonost prema Dijani. Ćerka Irine Ponik, koja je ponekad posećivala svoju majku na poslu, bila je ta koja je prva počela da insistira da njena majka usvoji Dijanu.

Napokon, Irina je 2008. godine podnela dokumentaciju za preuzimanje starateljstva nad Dijanom, a potom su se preselili u Toljati iz straha njene biološke majke. 

 

 

Kada je Dijana imala skoro pet godina imala je jako loš govor, mucala je i logopedi su preporučili da krene na časove pevanja, pto je ubrzo i uradila.

Dijanina muzička karijera bogata međunarodnim takmičenjima sa svojih svega 18 godina je impresivna, a priliku da je čuje svet dobila je u takmičenju pod nazivom "Super si", kada je imala svega 14 godina, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading