"BRIŽNA" MAJKA SEVERINA: Sin joj se dva puta zarazio koronom na nastupima!

Autor:

Zabava

05.01.2022

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika ekskluzivno saznaje Aleksandar Popović, sin Milana Popovića i Severine Vučković po drugi put je zaražen koronom. Pozitivan test mu je potvrđen 4.januara. Da stvar bude još gora oba puta dete je zaraženo na majčinim nastupima, to jest uvek se zarazi dok je sa njom.

"BRIŽNA" MAJKA SEVERINA: Sin joj se dva puta zarazio koronom na nastupima!

Foto: youtube.com/printscreen

Kako dalje Republika ekskluzivno saznaje ovoga puta mali Aleksandar se zarazio na Severininom novogodišnjem nastupu u Crnoj Gori, tačnije u Petrovcu.

- Koliko je Severina "brižna" majka govori i činjenica da sina vucara po svojim nastupima i u doba pandemije ga gura u velike mase, pa nije ni čudno što se dete uvek zarazi kada je kod nje. Interesantno je da je Aleksandar mnogo duže vremena provodio sa svojim ocem, a nije se nijednom zarazio. A kod Severine i to malo vremena što je provodio zarazio se. Takođe, treba napomenuti da je i pre ove sudske odluke, a i sada posle nove sudske odluke se zarazio kod nje- kaže naš izvor i dodaje:

Republika

Foto: Youtube.com/Severina

Severina Kojić

 

- Ona je sa sinom i menadžerom Tomicom, sa kojim obično svuda i putuje, bila u Crnoj Gori na dočeku. Imala je puno obaveza oko nastupa te je i sina vukla sa sobom. U ovo vreme pandemije nije pametno dete mešati sa tolikim brojem ljudi. Ne znam zašto to Severina uporno radi i zbog čega Aleksandra vodi na mesta koja nisu za decu. On se drugog januara požalio Severini da se ne oseća dobro, a ona se isto veče žalila osoblju hotela da je malaksala i da se ne oseća dobro. Umesto da Aleksandar kao sva deca uživa u raspustu, on mora da leži u izolaciji. Žao mi je što dete drugi put prolazi kroz isto zbog majke, koja po svemu sudeći više mari za zaradu nego za Aleksandrovo zdravlje.

Inače, kako je Republika prva pisala Aleksandar se i prvi put zarazio u avgustu 2021.godine isto dok je bio sa Severinom i to nakon žurke na Braču. Tada je i Severina bila pozitivna nakon partijanja sa drugaricama na Braču. Nema sumnje da je ovakvim ponašanjem Severina još jednom demonstrirala da je neodgovorna majka, s obzirom na to da je dete izložila riziku da se prvo u avgustu 2021, pa sada u januaru 2022.godine zarazi opasnim virusom, samo da bi udovoljila svom hiru i i dokazala da joj je zarada najbitnija,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading