DETALJI SA SASLUŠANJA UHAPŠENOG REPERA SILEDŽIJE: Žrtvu je MUČIO neprestano, devojka ima PSIHIČKE TRAUME! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Uroš Radivojević, poznatiji kao Numero pred tužiocem se branio ćutanjem.

DETALJI SA SASLUŠANJA UHAPŠENOG REPERA SILEDŽIJE: Žrtvu je MUČIO neprestano, devojka ima PSIHIČKE TRAUME! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Reper Uroš Radivojević Numero koji je jutros uhapšen izveden je danas pred dežurnog tužioca u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Međutim, on se u tužilaštvu branio ćutanjem i posle toga je predložen pritvor za njega. 

- Dana 05.01.2022. godine, po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PU za grad Beograd - PS Zvezdara lišili su slobode U.R. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivicno delo Nasilje u porodici iz clana 194. stav 1. Krivicnog zakonika, u odnosu na oštecenu bivšu vanbracnu partnerku L.C- naveli su iz Prvog tužilaštva.  

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Reper Numero uhapšen

 

Prema navodima krivicne prijave, osumnjiceni U.R. je u vremenskom periodu tokom 2020. godine i 2021. godine zakljucno sa danom 22. oktobar 2021. godine u kontinuitetu vršio fizicko i psihicko nasilje nad partnerkom L.C., (u kom periodu su živeli u zajednickom domacinstvu), a koje nasilje oštecena nije prijavljivala iz straha, i iz razloga što je okrivljeni stalno emotivno manipulisao njom dok su živeli zajedno, a kao jedna od posledica nasilja je i njeno hospitalno lecenje u institutu za mentalno zdravlje dok su živeli zajedno.

Proveravajuci navode dostavljene krivicne prijave tužilaštvo je u svojstvu gradanina obavilo razgovor sa oštecenom L.C koja je potvrdila da je trpela ucestalo nasilje od svog bivšeg partnera U.R. dok su živeli zajedno, takode je izjavila da zbog toga ima psihicke posledice koje i dalje trpi, iz kojih razloga uzima redovnu terapiju koja je propisana od strane lekara psihijatra, kao i da ona nije jedina žrtva nasilja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Reper Numero

 

Takode na okolnosti prijave tužilaštvo je u svojstvu gradanina obavilo razgovor i sa majkom oštecene, koja je izjavila da ima saznanja o nasilju koje je vršeno nad njenom cerkom od strane U.R.

Osumnjiceni U.R. je dana 05.01.2022. godine saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu izabranog branioca, kojom prilikom  je izjavio da ce iskoristiti svoje zakonsko pravo i da u ovoj fazi postupka nece iznositi svoju odbranu.

Nakon saslušanja osumnjicenog, tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu prema osumnjicenom U.R. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da ce ometati postupak uticanjem na svedoke, imajuci u vidu da je posredna i neposredna saznanja o nasilju imalo više lica, a koji ce u daljem toku postupka biti ispitani u svojstvu svedoka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Uroš Radivojević Numero

 

Tužilaštvo apeluje da eventualno i druge njegove žrtve prijave nasilje, što ce uciniti direktno u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu ul. Kataniceva br. 15 ili elektronskim putem na mail: tuzilastvo(a)prvo.os.jt.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading