SENIDAH U NARODNJAČKOM STILU: Stoja napravila POMETNJU na Instagramu, HIT video obišao svet! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.01.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Stojanka Novaković Stoja je u 2022. godinu ušla kao potpuno druga osoba, budući da je drastično smršala, ali i promenila frizuru, pa prvi put ima kratku kosu.

SENIDAH U NARODNJAČKOM STILU: Stoja napravila POMETNJU na Instagramu, HIT video obišao svet! (VIDEO)

Foto: instagram.com/stoja_institucija

Stoja

Pevačica se transformisala zahvaljujući liposukciji kojoj se podvrgla u Istanbulu i konačno je, posle višegodišnje borbe s kilogramima, zadovoljnija svojim izgledom neko ikada ranije. Od operacije se oporavila, pa je tokom novogodišnjih praznika i nastupala.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem Stoja na jednom nastupu izgleda neprepoznatljivo, ako izuzmemo glas, a ono što je podstaklo brojne komentare je i to da je pevala pesmu slovenačke zvezde Senide.

 

 

- Nisam isti čovek otkako sam video Stoju koja peva Senidu -  glasi komentar jednog od korisnika Tvitera, koji je i objavio snimak sa Stojinog nastupa.

E, sad sam stvarno sve video", "Najgore što sam ja mislio da je ovo Seka", "Kris Džener?", samo su neki od komentara tviteraša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading