PREMINUO POZNATI VODITELJ: Igor umro nakon borbe sa KORONOM, izdahnuo samo par dana nakon brata!

Autor:

Zabava

03.01.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Bogdanov koji se sa bratom blizancem Griškom proslavio u francuskim medijima, preminuo je danas u 72. godini života, samo šest dana nakon smrti svog brata. Bio je zaražen korona virusom.

PREMINUO POZNATI VODITELJ: Igor umro nakon borbe sa KORONOM, izdahnuo samo par dana nakon brata!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija
 

 

Francuski kanal BFMTV objavio je da je Igor Bogdanof preminuo okružen decom i porodicom. Bio je hospitalizovan nedelju dana zbog korona virusa. Ni Igor ni Griška nisu bili vakcinisani.

Republika

Foto: www.youtobe.com/

Igor Bogdanov

Braća su radila na francuskoj televiziji od kasnih sedamdesetih godina, gde su vodili naučnofantastične emisije. NJihove pseudonaučne izjave su često izazivale kritike naučne zajednice.

Krajem 1990-ih braća su odbranila doktorske disertacije. Međutim, 2010. godine francuski nacionalni komitet za naučna istraživanja u oblasti matematike i teorijske fizike izjavio je da njihov rad nema naučnu vrednost.

Republika

Foto: www.youtobe.com/

Igor Bogdanov

 

Braća su zbog svog izgleda i plastičnih operacija postali popularni mim na internetu. Korisnici društvenih mreža su ih često predstavljali kao vladare sveta iz senke, zbog čijih odluka padaju vlade i vrednosti kriptovaluta.

Prava imena braće su Igor Jurjevič i Grigorij Jurjevič Ostasenko-Bogdanov. NJihov otac je ruski umetnik tatarskog porekla Jurij Mihajlovič Ostasenko-Bogdanov (1928-2012), unuk oficira Borisa Bogdanova, koji je poginuo tokom Oktobarske revolucije. Tokom Drugog svetskog rata, 13-godišnji Jurij Bogdanov je završio na okupiranoj teritoriji i deportovan je na prinudni rad u Nemačku. Odatle je uspeo da pređe u Španiju, a posle rata je ostao u Francuskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading