NEKO ĆE POPITI ROBIJU! Namešten meč Lige šampiona? Skandal trese Evropu!

Autor:

Sport

03.01.2022

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal mogao bi da potrese evropski rukomet, jer postoje sumnje da je jedna utakmica Lige šampiona za muškarce nameštena!

NEKO ĆE POPITI ROBIJU! Namešten meč Lige šampiona? Skandal trese Evropu!

Foto: www.profimedia.rs

Sporna utakmica odigrana je u toku tekuće sezone, odnosno u jesen 2021. godine. Iako se ne navodi konkretno koji je meč u pitanju, postoje naznake šta je privuklo pažnju, prenosi "Handbollskanalen".

Pored meča na kojem su uočene sumnjive promene kvote, postoje nagoveštaji da je još nekoliko utakmica najboljih evropskih klubova namešteno.

U poslednjim trenucima pred meč pomerala se granica za "hendikep", pa je ona sa 2,5 postala čak 5,5 golova. To znači da je tim A morao da pobedi sa šest golova razlike kako bi njihov trijumf bio "čist" i na kladionici.

 

 

Upravo to se desilo, iako je protivnički tim ozbiljno ušao u utakmicu. Sve do poluvremena su uspevali da pariraju favoritu, ali je u drugom delu domaća ekipa napravila šest golova prednosti - dovoljnih za dobitak.

Dalja istraga će otkriti šta se tačno desilo i ko će zbog ovoga završiti verovatno iza brave...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading