SIN NATAŠE NINKOVIĆ POKAZAO IZABRANICU: Glumica priznala da li joj se SNAJKA sviđa! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.01.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin poznate glumice Nataše Ninković, Matija pokazao je svoju izabranicu, a njegova majka pokazala je da li joj se ona sviđa.

SIN NATAŠE NINKOVIĆ POKAZAO IZABRANICU: Glumica priznala da li joj se SNAJKA sviđa! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac ponosni su roditelji naslednika Matije i Luke, koji svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Nataša i Nenad poštuju odluku sinova da se ne prikazuju u javnosti, ali baš zbog toga vrlo često su na meti paparaca i fotoobjektiva. Inače, dvadesetogodišnji Matija uživa u ljubavi sa devojkom I. J., a da im ruže cvetaju govori činjenica da svaki slobodan trenutak provode zajedno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Sarenac (@sarenac_m)

 

Matija je vrlo aktivan na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, gde objavljuje sa svojim pratiocima njegove dogodovštine iz života. Tako je u jednom trenutku pokazao i kako izgleda njegova sadašnja devojka, odnosno potencijalna snajka u porodici Ninković - Šarenac. 

 

 Matija i njegova devojka trenutno uživaju zajedno na zimovanju, a u komentarima ispod fotografija na društvenim mrežama se samo nižu podrške. Čak je i Nataša, Matijina majka ,,lajkovala" sliku, čime je samo pokazala da joj se buduća snajka i te kako dopada. Nataša je i inače do sada podržavala izbore svojih sinova, pa tako da ovo nije ništa začuđujuće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading