ZORICA BRUNCLIK PRE KEMIŠA JE BILA SA NJIM! Harmonikaš kojem je rodila naslednicu, a sada su na RATNOJ NOZI: SPREČAVALA ME JE DA DOĐEM DO ĆERKE!

Autor:

Zabava

04.01.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik sa Ljubom Kešeljem ima ćerku Miljanu, a bivši supružnici nisu ostali u dobrim odnosima.

ZORICA BRUNCLIK PRE KEMIŠA JE BILA SA NJIM! Harmonikaš kojem je rodila naslednicu, a sada su na RATNOJ NOZI: SPREČAVALA ME JE DA DOĐEM DO ĆERKE!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Zorica Brunclik se udavala ćetiri puta, a svoj mir i sreću je konačno pronašla pored Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Kemiš nije jedini harmonikaš sa kojim je Zorica bila. Naime, ona sa Ljubom Kešeljem ima ćerku Miljanu, ali sa njim nije ostala u najboljim odnosima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ljuba Kešelj drugi suprug Zorice Brunclik

Kešelj i Zorica imaju ćerku, a pevačica je neretko optuživala harmonikaša da je nemaran otac, te da ne vodi računa o njihovom detetu, dok je on sa druge strane šokiran ovim izjavama i navodima.

- Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! - izjavio je pre nekoliko godina poznati harmonikaš, prenosi Informer.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading