MARIJANA MIĆIĆ IZBACILA MILOŠA IZ STANA: Prinuđen da živi u hotelu! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.01.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Marijana Mićić izbacila je Miloša Marjanovića iz stana, a on je odlučio da život nastavi da živi u hotelu.

MARIJANA MIĆIĆ IZBACILA MILOŠA IZ STANA: Prinuđen da živi u hotelu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Glumica Marijana Mićić je sa svojim izabranikom Milošem Marjanovićem 9. decembra 2021. godine dobila naslednicu, preslatku devojčicu, kojoj su dali ime Ana. Marijana je u sedmom mesecu trudnoće donela pravu odluku da se vankciniše, kako bi zaštitila i sebe, i tada nerođeno dete od navidljivog neprijatelja. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marijana Mićić i ćerka Ana

 

Glumica je ovu odluku donela kako bi zaštititla bebu i sebe, zbog čega je donela još šokantniju odluku, da to je da oca njenog deteta Miloša izbaci iz stana. Miloš se sada, kako prenose mediji, nalazi u hotelu, gde živi i obitava, dok Marijana uživa sa ćerkicom u stanu. Marijana je gostovala u emisiji na TV Prva, gde je ispričala da je bila u strahu tokom trudnoće da se ne zarazi između dve doze vakcine. 

Republika

Foto: instagram.com/micicmarijana

Marijana Mićić i Miloš Marjanović

 

- Imala sam strahove, da se ne zarazim između vakcine i revakcine. Miloš je u tom trenutku puno radio sa strancima i putovao, te je živeo mesec dana u hotelu. Dogovorili smo se posle nekog vremena da se vidimo pa smo prošetali napolju. Tri nedelje se nismo poljubili, stvarno je bila ljubav na distanci. Nije bilo lako, bilo je zapravo tužno, iako se sada smejem - rekla je Marijana u pomenutoj emsiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
ja

02.01.2022 17:05

Мики ради са црнцима?