JA ZA NOVU GODINU RAZGOVARAM SA BOGOM: Mina Kostić otkrila na koji način proslavlja najluđu noć, odgovor će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.01.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić, pevačica, koja je jedna od poželjnijih na našoj estradi, otkrila je sa kime će provesti najluđu noć.

JA ZA NOVU GODINU RAZGOVARAM SA BOGOM: Mina Kostić otkrila na koji način proslavlja najluđu noć, odgovor će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Foto: Republika

 

Pevačica Mina Kostić i ovaj doček Nove godine provešće radno, kao što je i navikla, no, ne krije da ukoliko bude morala da otkaže nastup, da će vrlo rado novogodišnju noć provesti sa prijateljima i porodicom, kao i ćerkom, koja predstavlja ceo njen svet. 

- Ako ne budem radila, biću sa mojim naravno, sa ćerkom i prijateljima. Volim da se okupljam sa prijateljima, imamo dosta priča, šala, tu je i moja ćerka i zabavljamo se. 

Na pitanje da li je nešto isplanirala za sledeću, 2022. godinu, Mina je imala vrlo čudan odgovor. 

- Ništa ne planiram, sve je u Božijim rukama.

 

 

Mina je bila iskrena u odgovoru, pa je tako otkrila da su joj se sve želje ostvarile, te da za sada nema neku posebnu koju je zatražila od Deda Mraza. 

- Sve moje želje su se ostvarile. Samo da nema ove korone i da smo svi zdravi! Nisam radila dok je trajala korona, ali eto, i to smo preživeli. Ja samo razgovaram sa Bogom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading