SLAĐA NAJAVILA RAZVOD OD ĐANIJA: Folker nakon 25 godina BRAKA ostaje bez supruge? (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.01.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani prošle noći pevao je u jednom prestoničkom lokalu povodom dočeka Nove godine, a tom prilikom pred našim kamerama otkrio je da mu je supruga Slađa Trajković najavila razvod.

SLAĐA NAJAVILA RAZVOD OD ĐANIJA: Folker nakon 25 godina BRAKA ostaje bez supruge? (VIDEO)

Foto: instagram.com

Pevač i poznati folker Radiša Trajković Đani sinoć je publiku u prestonici obradovao spektakularnim dočekom Nove 2022. godine, a prisutni su uživali u njegovim vanvremenskim hitovima. Pored njega se našla i njegova supruga Slađa Trajković, koja nije želela da daje izjave, jer je odlučila da prošlu noć uživa uz muziku i koju čašu žestokog pića. 

 

 

 

Prethodnih meseci se dosta spekulisalo o razvodu Slađe i Đanija, te da njihova ljubav nailazi na sve veće i veće nesuglasice. Međutim, on je pred našim kamerama otkrio da li je zapravo njegova supruga došla u kontrolu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

Slađa i Đani su prošle godine proslavili 25 godina braka, a on joj je priredio nesvakidađnje iznenađenje, i to samo nekoliko dana nakon što se u medijima spekulisalo da je folker prevario svoju suprugu sa jednom atraktivnom, dosta mlađom crnkom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

- Tu je i Slađa, to je moja najveća ljubav života, Novu godinu smo uvek zajedno! Došla je da uživa, kakva kontrola, 25 godina braka, ona se našali ,,Ljubavi, još malo...". Nema sumnjivih pogleda, Slađa ne reaguje, zna da je volim, ja sam super veseo - izjavio je Đani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Marko

01.01.2022 20:14

Lažovi. Ništa im ne verujem.

Željko

02.01.2022 10:37

Sve za kadar i medije. Mani ga Mito.