NAŠE RIJALITI ZVEZDE POGINULE NA LICU MESTA, SCENA KAO IZ HOROR FILMA: Porodica zavijena u CRNO, slomljeni od bola! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.01.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnici ,,Velikog brata" pre 15 godina nastradili su u zadnjoj životnoj vožnji, kada su automobilom sleteli u reku.

NAŠE RIJALITI ZVEZDE POGINULE NA LICU MESTA, SCENA KAO IZ HOROR FILMA: Porodica zavijena u CRNO, slomljeni od bola! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Pre 15 godina, 29. decembra 2007. godine poslednja vožna zavila je u crno porodice rijaliti učesnika ,,Velikog brata", koji su na putu Obranovac-Šabac doživeli saobraćajnu nesreću, kada su automobilom sleteli u reku. Direktno u smrt zauvek su utišli Zorica Lazić (24) sa Kosova, Stevan Zečević Zeka (24) iz Novog Sada i Elmir Kuduzović (26) iz grada Gračanica kod Tuzle.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Zorica Lazić, Stefan Zečević Zeka i Elmir Kuduzović

 

Da su bol i tuga za prerano otišlim mladim životima i dalje jaka kao i prvog dana, priznao je brat pokojne učesnice rijalitija Zvezdan Lazić.

Republika

Foto: youtube.com/Tv Arhiva

Veliki brat

 

- Volela je da pije "red bul", pa joj ga donosim kad dolazim. Zapalim sveću, ostavim cveće. Donesem joj i cigarete, zapalim jednu. Uvek se grebala od mene za cigare. Porodica dolazi na groblje redovno. Svake zadušnice, kao i 1. januara, kada je sahranjena, dolazimo. Mama i tata, kao i brat Zvonko, ja, bratanac, bratanica dolazimo jednom mesečno. Za svaki njen rođendan mama napravi tortu, dođemo svi, pojedemo sa njom po jedno parče, obeležimo taj dan - drhtavim glasom priča Zvezdan i kaže da je roditeljima Dragoljubu i Jovanki Lazić i dalje jako teško.

- Slomljeni su, ali, eto, barem se mlađi brat oženio, ima dvoje dece. Unuci im pružaju utehu. Tata je u penziji, mama je imala problem sa srcem, operaciju, ali sad je dobro. Šta znam, nije lako, borimo se s tim bolom, sa tom tugom - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading