PROCURILE VRELE FOTKE GOCE LAZAREVIĆ (67): Pevačica pokazala BUJNO POPRSJE, a glatkim nogama muškarcima pomutila um! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.12.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Poznata pevačica Goca Lazarević (67) pokazala je kako izgleda na plaži, a zbog njenog bujnog poprsja muškarci su poludeli!

PROCURILE VRELE FOTKE GOCE LAZAREVIĆ (67): Pevačica pokazala BUJNO POPRSJE, a glatkim nogama muškarcima pomutila um! (FOTO)

Foto: Instagram.com

 

Pevačica Goca Lazarević nedavno se pojavila u javnosti kada je došla na pomen njene pokojne drugarice Merime Njegomir, a tokom pandemija koronavirusa ova plavuša se dugo skrivala, kako bi bila sigurna da je nevidljivi neprijatelj ne bi smlatnuo. Inače, Goca je oduvek bila poznata kao pevačica koja je žarila i palila svojevremeno, te da su mnogi muškarci uzdisali za njom. 

Nedavno je pevačica progovorila o svom detinjstvu i iznela do tada nepoznate detalje, kako joj je bilo nakon što joj je majka poginula. Težak period za Gocu ostavio je veliki trag za budućnost. 

 

 

Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana - počela je Goca svoju ispovest svojevremeno.

 

 

- Mama nije mogla da izdrži bez nas, bila je mnogo tužna. Jedva je izmolila tatu da se vrate. U saobraćajnoj nesreći pri povratku je poginula. Nikada više je nisam videla. Uvek sam posle toga imala snove da se mama vraća. Decenijama sam je prizivala. To je bio proizvod moje mašte i prizivanja. Nekada sam je prepoznavala, a nekada ne. Tata se nakon toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd - rekla je Goca.- Nedostajala mi je majčinska ljubav. Kada su bili roditeljski sastanci, sama sam odlazila na iste, a onda sam gledala sve one majke i maštala sam koja bi volela da bude moja majka. Tako sam gledala i profesorke i nastavnice - ispričala je Goca brišući suze.

 

 

Međutim, kako bi dokazali činjenicu da su mnogi muškarci uzdisali za Lazarevićkom, odlučili su da zagrebemo malo u njenu ne tako daleko prošlost i otkrili smo ni manje, ni više nego vrele fotografije pevačice, koje su svima zaustavile dah. Naime, na Instagram profilu Goca Lazarević objavila je set vrelih fotografija sa plaže, a komentari i podrška za njen perfektan fizički izgled su se samo nizali jedan za drugim. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading