TAKVI SU NAJGORI! Pevač hteo da sakrije razvod, ali su ga komšije RASKRINKALE!

Autor:

Zabava

30.12.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije otkrile detalje razvoda Baneta Mojićevića.

TAKVI SU NAJGORI! Pevač hteo da sakrije razvod, ali su ga komšije RASKRINKALE!

Foto: instagram.com/mojicevic_bane

Bane Mojićević i nova devojka

Prošle godine pevač Bane Mojićević stavio je tačku na brak sa suprugom Milicom, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Međutim, to se nije dogodilo kao ''grom iz vedra neba'', kako je javnost do doživela. Naime, njih dvoje godinama pre toga nisu živeli zajedno, ali nisu ni govorili javno o bračnim problemima.

2017. godine se prvi put pročulo da je odnos Baneta i Milice na ''klimavim'' nogama, te da je on napustio porodični dom, a komšije su otkrile da se sve to odigralo na leto iste godine.

- Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, poodavno ih zajedno nisam videla. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori - rekla je tada jedna komšinica, dok je druga dodala:

 

 

- Otišao je letos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, al’ kažu da je ona tu ostala sa decom - prenosi Blic.

Bane Mojićević dugo nije želeo da govori o krahu braka, jer kako kaže mu je bilo veoma teško.

- U početku mi je bilo jako teško i stresno, ali je važno da je sve to iza mene. Prošlo je dovoljno vremena. Sada sam odlično - rekao je tada Bane, a na pitanje kako je porodica reagovala kada im je saopštio da je njegovom braku došao kraj odgovorio je:

 

 

- Znali su da naš odnos već dugo ne funkcioniše dobro, pa nisu bili iznenađeni dešavanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Peka

31.12.2021 08:18

"Takvi su najgori" - smešno, ispada da je najbolje ne biti fin i bežati od pristojnih ljudi.