HOĆU DA MENJAM PELENE! Maca ISKRENO o željama u 2022. godini: NE ROBUJEM ZADATIM STVARIMA!

Autor:

Zabava

30.12.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marinković Maca otkrio je koje su mu želje u Novoj 2022.godini.

HOĆU DA MENJAM PELENE! Maca ISKRENO o željama u 2022. godini: NE ROBUJEM ZADATIM STVARIMA!

Foto: ST/N.MANDIĆ

Maca

Poznati glumac Dragan Marinović Maca poznat je kao neko bez dlake na jeziku, ali i neko ko svakodnevno svojim humorom vraća osmehe na lica ljudi širom Srbije i regiona, a svojim ulogama ostavio je veliki pečat. Osim što je glumac, Maca je i voditelj emisijia zabavnog karaktera, kao i rijaliti formata ''Zadruga.''

On je sada otkrio na koji način pristupa novogodišnjim praznicima, kakvi su mu planovi u 2022.godini, ali i šta je to što bi promenio iz prethodne godine, a šta ponovio i pomenuo.

- Najlepša stvar u ovoj godini je što sam se učlanio u jednu teretanu, jeste da još nisam otišao i ne znam kad ću, ali eto imam člansku kartu. Od dvadesete na ovamo, sve bih promenio, od zagrljaja, druženja, lepih misli, rečenica... Sve te teške teme, tamne oblake, repetirane obrve, sve bih to od*ebao - odgovorio je glumac, pa dodao da za njega je svaki dan poseban, a ne samo praznični.

 

 

- Ne znam, ne robujem tim zadatim stvarima. Rođendan, Osmi mart, Nova godina i ostali ti zvanični datumi... Novogodišnja noć kao i svaka druga... Neko je rekao da je Zemlja napravila krug oko Meseca, pravi li krugove ili ne... To gde smo, šta smo, nismo ni okean istražili... Sad da ja slavim sve to... Nikada nisam bio pobornik tih 'Šon Pol varijanti' i toga 'želim ti'. Ne radujem se nešto spektakularno, nemam potrebu da se sećam, za mene je svaki dan Nova godina, tako želim da živim! Za mene svaki dan ima smisao u ovom opštem besmislu. Tako da ja nisam baš dobar primer za tu vrstu slavljenika - istakao je Maca.

Marinković je otkrio i koje su mu asocijacije na Božić i Novu godinu.

- Božić je Božić. Nedavno mi je bila slava. Ja to normalno proslavim, znam da je Sveti Nikola posna, krsna slava. To sam sa prijateljima proslavio... Pomoliš se Bogu, priložiš kandilo, krsnu sveću, žito, sve šta treba, sve normalno. Nisam pobornik novokomponovanih vernika, što po četiri dana slave, tipa 'Ivkova slava', svi iskrivljeni sa dvanaest muzika, tu se niko ne seti Boga. Meni post nije posni sendvič ili posna pica, zna se šta je post. Ono što je najbitnije, kad legnem - zaspim kao beba, čist ko planinski potok - naveo je on i otkrio koje su mu želje u predstojećoj 2022.godini.

Foto: TV Pink/printscreen

Dragan Marinković Maca o Novoj godini

- Želim da ostanem normalan! Želim da menjam ponovo pelene i da se sa mojom Jovanom ostvarim kao roditelj. Što se tiče poslovnih planova, radim na novom projektu. Bože zdravlja, to će se ostvariti sa novom pozorišnom sezonom, neki septembar, oktobar, tada ću sa svojim timom autora raditi na tome. U pitanju je nova predstava 'Kriza srednjih godina', što je faktički nastavak prethodne predstave 'Kakva ti je žena takav ti je život'. Nadam se da ću napisati dobar tekst, da ću dati lični pečat i da bude na krilima ove prethodne predstave. To su mi neki prioriteti... - govori glumac, a i Deda Mrazu je poslao poruku.

- Zamolio bih ga da ne skreće sa staze! 'Pršti pršti bela staza, je*aćemo Deda Mraza!' - našalio se glumac pa nastavio:

Republika

Foto: Promo

Dragan Marinković Maca o Novoj godini

- Ima raje, još veruju u Deda Mraza! Verujte, sami ste svoj Deda Mraz, ne čekajte da vam drugi daruju da ne kažem doniraju poklončiće. Budite sami svoj poklon i mislite o ljudima do kojih vam je stalo! - istakao je glumac za Pink.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragutin

30.12.2021 12:23

On bi da menja pelene pa da traži novu ženu? Koliko dece je napustio?