PEVAČICA BANKROTIRALA ZBOG BIVŠIH, ZADNJE PARE DAVALA NA NJIH: Ispovest Mine Kostić dira u srce! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.12.2021

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić priznala je sve o njenom burnom ljubavnom životu.

PEVAČICA BANKROTIRALA ZBOG BIVŠIH, ZADNJE PARE DAVALA NA NJIH: Ispovest Mine Kostić dira u srce! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Jedna od izazovnijih pevačica na estradi Mina Kostić prvi put je otvoreno progovrila o bivšim momcima i o tome koliko ih je izdržavala. Naime, pevačica ne krije da se tokom ovih dana prvi put u životu oseća prelepo, te da nikad nije bila ispunjenija, jer je uspela da pronađe svoj mir. 

 

 

- Nemam nikog, a i ne treba mi. Po prvi put u životu se sjajno osećam, nikada nisam bila srećnija i ispunjenija i pronašla sam svoj mir - počela je ona, pa nastavila o tome šta je najgore što je doživela s partnerom.

 

 

- Sve živo. Od toga da sam dala srce, dušu, novčanik, pa me za*ebao. Neću da „pljujem", oni najbolje znaju kako su se ponašali, ali najbitnije je da sam ja pronašla sebe. Ja sam naučla velike lekcije, molila sam se i sve sam im oprostila - odgovorila je na pitanje i dodala kako joj je trebalo vremena da shvati zbog čega nije uspela sa bivšima.

 

 

- Oni nisu krivi, mi smo to same birale. Očigledno sam ja bila mnogo jača od njih i oni nisu mogli da izdrže. Oni te vole, a ujedno te i mrze. Toliko su jadni bili u nekim trenucima da sam se prvo ljutila i bunila, a sada bih rekla: „Hvala ti što sam naučila" - iskrena je bila Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
zora

29.12.2021 17:09

Takve gluposti ne citam. Dovoljno je da je ona glupa nemora svoju glupost da deli sa narodom.

Odgovori 19 1
Željko

29.12.2021 20:57

Pa babi ne treba muškarac.

Odgovori 13 4
Veljko

30.12.2021 01:28

Ako je to istina, onda si ti losa zena,

Odgovori 14 2