JOVANA JOKSIMOVIĆ U SRCU ČUVA DRUGOG MUŠKARCA: Procurila fotka sa večere, voditeljka blista pored njega, a nije Željko! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.12.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović, voditeljka jutarnjeg programa, objavila je fotografiju koja je mnoge iznenadila.

JOVANA JOKSIMOVIĆ U SRCU ČUVA DRUGOG MUŠKARCA: Procurila fotka sa večere, voditeljka blista pored njega, a nije Željko! (FOTO)

Foto: e-stock

Poznata voditeljka Jovana Joskimović na Instagram profilu objavila je fotografiju svom kuma, a malo ko zna o kome se radi. Naime, Jovana se okumila sa kolegom Srđanom Predojevićem, koji je nakon dugogodišnje saradnje sa voditeljkom, odlučio da krene svojim putem i postao deo RED televizije, dok je Joksimovićka ušla u jato svog supruga Željka Joksimovića

 

 

Dugo se polemisalo o tome kakav odnos Jovana i Srđan imaju, da li će i gde nastaviti njihovu voditeljsku karijeru, a da li ste znali da su njih dvoje bili tandem koji iza sebe ima 15 godina zajedničke saradnje? E, pa sada je otkriveno u kakvim su njih dvoje odnosu. Nakon što je svako krenuo svojim putem, spekuliše se o tome da njih dvoje više nisu u dobrim odnosima, a ovaj potez koji je Jovana napravila otkrio je sve. 

 

 

Ali Jovana je sada pokazala svog drugog kuma, te je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila zajedničku fotografiju. 

Naime, lepa voditeljka je pozirala sa svojim kumom i ponosno objavila njihovu zajedničku fotku.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Joksimović sa kumom

 

- Kum moj... i foto kumica - napisala je ispod iste. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading