JELENA KOSTOV PRVI PUT POKAZALA SINA, A ON KAO LUTKICA: Pevačica se pohvalila naslednikom! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Kostov prvi put u javnosti je pokazal svog sina Milija.

JELENA KOSTOV PRVI PUT POKAZALA SINA, A ON KAO LUTKICA: Pevačica se pohvalila naslednikom! (FOTO)

Foto: printscreen/Magazin In

Pevačica Jelena Kostov dugo je skrivala sina Milija Vukovića od očiju javnosti, sve do skoro, dok ga nije pokazal svima. Jelena nikada nije volela da eksponira svoju porodicu u javnosti, međutim, nije mogla da odoli trenutku u frizerskom salonu, koju je zabeležila telefonom i fotografijom, koja je obišla ceo internet. 

 

 

Naime, na društvenoj mreži Instagram, Jelena je podelial fotografiju svog sina Milija, a u komentarima su se samo nizale pohvale da je izrastao u pravog dasu. Jelena je oduvek odbijala medije za fotografisanja sa suprugom i sinom, želeći na taj način da sačuva njihovu intimu samo za njih. 

 

 

Jelena je uz fotografiju napisala ,,Dečkić moj", a svi su bili oduševljeni kako mali Milija izgleda. Popularna pevačica je u februaru 2017. godine dobila sila tokom braka sa pripadnikom žardarmerije Miljanom Vukovićem.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Kostov Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading