HTELA SAM DA ISKOČIM IZ VOZA, MOJA ĆERKA NEMA BRIŽNOG OCA: Potresna ispovest Vesne Dedić o bivšem suprugu, iznela ŠOK DETALJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Dedić progovorila je o krahu ljubavi sa lekarem Srđanom Milojevićem, sa kojim ima ćerku.

HTELA SAM DA ISKOČIM IZ VOZA, MOJA ĆERKA NEMA BRIŽNOG OCA: Potresna ispovest Vesne Dedić o bivšem suprugu, iznela ŠOK DETALJE! (FOTO)

Foto: printscreen/Ami G

Novinarka i književnica Vesna Dedić skoro pa nikada ne priča o bivšem mužu, jer tu bolnu temu pokušava da zataška i prikrije blistavim osmehom, kada god je neko upita o njemu. Međutim, i ona ima svoje slabe dane, pa otvoreno priča o lekaru Srđanu Millojeviću, sa kojim čak ima i dete. Srđan i danas pokušava da svoj život sakrije daleko od očiju javnosti, što mu polazi za rukom, dok sa druge strane, Vesna u intervjuu za medije ističe koliko joj je bio bolan period nakon razvoda. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Dedićeva ne krije da je razvod bio za nju jedan od najvećih i najbolnijih udaraca, međutim, izvukla je poruku i lekciju za ceo život. Vesna je u braku sa Srđanom dobila ćerku koja danas studira u Holandiji, a nakon razvoda, književnica je svoj ljubavni život zaključala kao da ni ne postoji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa - rekla je svojevremeno voditeljka, ali je to prezime kasnije ipak napustila.

- Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak - izjavila je Dedićeva koja je znala da bude i oštrija u komentarima u svom bivšem suprugu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Vesna je u svojoj ispovesti otkrila da se razvela onog trenutka kada je shvatila da njena ćerka nema brižnog oca, što je apsolutno šokiralo celu javnost. 

- Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku - izjavila je voditeljka koja ove subote puni 54 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading