SIN ŽELJKA BEBEKA JE OZBILJAN FRAJER: Slika i prilika je svog oca, a nedavno su objavili i SREĆNE VESTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Željka Bebeka, Zvonimir izrastao je u ozbiljnog šmekera, a nedavo su otkrili da je napunio 18 godina.

SIN ŽELJKA BEBEKA JE OZBILJAN FRAJER: Slika i prilika je svog oca, a nedavno su objavili i SREĆNE VESTI! (FOTO)

Foto: Ilustracija: Republika.rs, E-Stock/R.Ristić

Pevač Bijelog Dugmeta Željko Bebek se ne pojavljuje često u medijima, a i kada izađe u javnost, za to ima ozbiljan povodom. Poznato je da Željko ima četvoro dece iz čak tri braka koje ima iza sebe. Tri ćerke Silviju, Bianko i Katarinu, ali ima i naslednika sina Zvonimira, koji je slika i prilika oca. Željko je Zvonimira dobio u braku sa suprugom Ružicom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEBEK (@zeljkobebek)

 

Deca pevača se ne pojavljuju u medijima, ne govore pred objektivima, zbog čega do sada Bebekovog sina nismo imali prilike ni da vidimo. Zvonimir je zapravo izrastao u ozbiljnog dasu, a po izgledu se apsolutno može zaključiti da je on preslikan njegov otac. Sredinom decembra Zvonimir je proslavio 18 rođendan, a Bebek voli da istakne da je njegov naslednik povukao muzičku crtu na njena, te da je izuzetno talentovan za muziku, što ga izuzetno raduje. 

 

 

Kao i svaki otac, voleo bih da me Zvone 'prešiša' u svakom smislu. Ono što za sada mogu da kažem jeste da je na sceni baš onakav kakav bi trebalo da bude -  rekao je jednom prilikom roker, govoreći o nasledniku s kojim je čak i ukrstio glasove pa stvorio numeru "Kakav otac, takav sin", s kojom se Zvonimir po prvi put i predstavio javnosti.

 

 

Takođe, on i Željko su zajedno i nastupali, a mladić ujedno studira Rok akademiju i klavir, prenosili su mediji.

- Na sceni smo zajedno već četiri godine i svi koji su nas slušali znaju koliko dobro 'prašimo - istako je s osmehom jednom Zvonimir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading