SRAMOTA JE TO ŠTO RADI ĐOKOVIĆ! Australijanac poručuje - nikad neće biti kao Rafa i Rodžer!

Autor:

Sport

25.12.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos je ponovo sa omalovažavanjem govorio o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

SRAMOTA JE TO ŠTO RADI ĐOKOVIĆ! Australijanac poručuje - nikad neće biti kao Rafa i Rodžer!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je odlučio da ne putuje u Sidnej na ATP kup, a navijači širom sveta i dalje čekaju informaciju da li će srski as krenuti u pohod na 10. titulu u Melburnu.

Kirjos bi se sigurno obradovao kada Novak više ne bi osvojio nijednu titulu, srećom se ništa ne pita...

Australijanac je počeo nedavni intervju ismevanjem Đokovićevog načina proslavljanja pobeda.

- Mislim da on toliko želi da ga vole da ja to mrzim. Neverovatno je sramotan način njegovog slavlja- rekao je Kirjos.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

On je dodao da veruje da će Novak prestići Nadala i Federera po broju titula, ali da nikada neće biti najbolji na svetu.

- Iskreno, mislim da će ih prestići po broju slemova. Govorimo o momku koji se jednom povukao sa Australijan opena jer je bilo previše toplo. Igrao sam dva puta sa njim, ako ne možeš mene da pobediš ne možeš se nazivati najboljim igračem svih vremena. Ako pogledate moje pripreme i rutinu ja sam nula u odnosu na njega. Federer će biti najbolji ikada zbog svega što je učinio i to na svim podlogama- rekao je Kirjos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Balkan

26.12.2021 11:17

Zavist je cudna pojava a ljubomora takodje, mozes nekoga voleti ili ne voleti, neko igra elegantno, neko snagom, neko samo rezultatima pokazuje koliko je dobar a u sportu, bar koliko se ja razumem uvek se merio rezultat, na zalost Kiriosa rezultat Novaka je protiv takvog razmisljanja, mada svako ima pravo da misli svojom glavom i tako i prica, pise ili odlucuje, Novak je pokazao da je najbolji i da obara rekorde, zao mi te je Nik, ziveo Novace glavu gore i idemo dalje ako si raspolozen. Ziveli

Cardak

26.12.2021 23:58

LJUBOMORKO.A sta si drugo nego nesrecni teniser u pokusaju.Nije ni cudo jer kako je nastala Australija!