AKO STE MISLILI DA JE OVO KIM KARDAŠIJAN, OTVORITE VEST: Dara Bubamara promenila LIČNI OPIS u fotošopu, svi joj se smeju! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2021

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara napravila je niz grešaka, a zbog njenog igranja u fotošopu, svi su ostali šokirani.

AKO STE MISLILI DA JE OVO KIM KARDAŠIJAN, OTVORITE VEST: Dara Bubamara promenila LIČNI OPIS u fotošopu, svi joj se smeju! (FOTO)

Foto: instagram.com

Da poznate ličnosti svaki put kada iskoriste fotošop dobiju po jedan evro, definitivno da nikada više ne bi morali da zapevaju. Nije tajna da pevačicice, ali i pevači svakodnevno kupuju i koriste filtere i dodatne alatke za ulepšavanje preko aplikacija, pa se može reći da oni stalno menjaju staro za novo, a kako njihovi fanovi prate svaki njihov korak, te varke obično bivaju otkrivene. 

Republika

Foto: printscreen

Skea Aleksić, Dara Bubamara, Viki Miljković

 

I dok se u medijima trude da ističu kako je biti prirodan najlepša stvar i da nas je Bog stvorio takve kakvi jesmo, sa druge strane, paradoks njihovih izjava su same fotografije na društvenim mrežama. Jedna od njih je i pevačica Dara Bubamara, estradna dama koja na svojim fotografijama uglavnom liči kao neka već poznata ličnosti. 

Republika

Foto: instagram.com

Dara Bubamara Instagram

 

Tako se Dara ovaj put našla na udaru komentara da je previše koristila fotošop, te da zbog toga mnogo liči na najpoznatiju starletu Kim Kardašijan, ali su se uporedili i sa nekim našim ličnostima. 

Republika

Foto: instagram.com

Dara Bubamara fotošop

 

Naime, ona je novom fotkom izazvala lavinu komentara. Dara je na svom storiju izbacila sefi, koji je ubrzo završio na Tviteru zbog količine fotošopa, te su je upoređivali sa mnogim damama na koje ih je podsetila na prvi mah.

"Ivana Šopić prelepa", "Maja Marinković", "Kim Kardašijan", "Andrea Bulgaria grmi", glasili su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading