PROBAO SAM PREPARAT ZA POTENCIJU: Keba nikad iskreniji, ZAPREPASTIO svojom izjavom - LAKIRAM NOKTE NA NOGAMA!

Autor:

Zabava

23.12.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba nikad nije krio da mnogo vremena posvećuje svom fizičkom izgledu i da vodi računa o sebi, pa je otkrio šta sve koristi.

PROBAO SAM PREPARAT ZA POTENCIJU: Keba nikad iskreniji, ZAPREPASTIO svojom izjavom - LAKIRAM NOKTE NA NOGAMA!

Foto: youtube.com/Tv Grand

Pevač Dragan Kojić Keba dosta vremena posvećuje svom fizičkom izgledu i birne o sebi, a svima je već poznato da nigde ne izlazi bez svog ogledalceta. 

Keba nikada nije krio da se redovno neguje i koristi razne preparate kako bi usporio starenje i izgledao sveže, a sada je priznao da redovno sebi radi i pedikiri i manikir, te da lakira nokte na nogama!

 

 

- Lakiram nokte na nogama! Ozbiljno vam kažem, nisam sarkastičan! Pre svega koristim lak koji neguje nokte. On je bezbojan. I to najčešće radim leti! - rekao je pevač za Kurir i ponovio dobro poznato:

- Uvek polažem veliku pažnju na izgled. Imam svoje medikamente, svoje trikove.

 

 

Na pitanje da li je zatezao kožu lica oko očiju, pevač se gotovo uvredio.

- Ma kakvi! Ja sam mali kuvar koji ima svoje trikove, mirođije - branio se Keba.

 

 

Inače, kako već neko vreme posluje i putem interneta prodaje svoje proizvode za negu i zdravlje, pravljene na prirodnoj bazi, otkrio je i kako mu ide biznis.

- Biznis napreduje. Rekli ste da izgledam bolje nego ikad, to je zahvaljujući njima - rekao je Keba i priznao da je probao i svoj preparat za potenciju:

- Hoćete iskreno? Probao sam preparat za potenciju. Ali, moram da kažem da mi još uvek ne treba. Pitajte Olju (smeh). To su priordni preparati, ja ne volim hemiju, ono što se reklamira. Priroda je majka, ona nas je stvorila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Ajduk

23.12.2021 13:22

Lakirani lakej.

Suvi

23.12.2021 14:28

Nije normalan ljigavijeg coveka nevidoh iz soubiznisa ... kako je mogla Severina da ga trpi svaka joj cast , nikad ljudi od kucevnih roma , romi su a neznaju da peicaju svoj materni jezik , romski .