ZBOG POLJUPCA SA MUŠKARCEM SU GA SVI VREĐALI I PRETILI MU: Miloš Timotijević otvorio dušu, pa progovorio na tu temu, a OVAJ DETALJ JE SVE ŠOKIRAO!

Autor:

Zabava

23.12.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najkomentarisanijih glumačkih scena Miloša Timotijevića jeste ona od prošle godine, kada se za potrebe jedne domaće TV serije poljubio s kolegom.

ZBOG POLJUPCA SA MUŠKARCEM SU GA SVI VREĐALI I PRETILI MU: Miloš Timotijević otvorio dušu, pa progovorio na tu temu, a OVAJ DETALJ JE SVE ŠOKIRAO!

Foto: Instagram/printscreen

O ovom gej poljupcu danima je brujao region, a Timotijević je doživeo niz neprijatnosti na društvenim mrežama - od prozivki, uvredljivih komentara, pa sve do uvreda. Te "sporne" scene glumac se prisetio i u emisiji "Amidži šou" na Pinku, gde je istakao nezadovoljstvo zbog toga što je veći bauk bio odglumljeni gej poljubac od zlodela koje je počinio lik kojeg je igrao.

- Taj policajac ne samo da je korumpiran, nego je i ubica, diluje gudru mladima, i to na nekom državnom nivou, to nije bio problem - problem je bio ovaj poljubac - negodovao je Timotijević, koji je na Amidžićevo pitanje da li je bilo teže odlumiti poljubac sa muškarcem nego ženom, rekao:

Republika

Foto: printscreen

 

 

- Ma, isto je, čoveče, poljubac je poljubac. Pritom, ja ovog momka ne znam, ne znam ni kako se zove... Ozbiljno! Bilo je:"Ćao-ćao", i to je to - prisetio se Miloš i nasmejao sve u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading