UBILA SAM DETE U ČETVRTOM MESECU: Zlata Petrović otkrila da je PRVI PUT ABORTIRALA samo sa 15 godina!

Autor: Aleksandra Ivanović

Zabava

13.12.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka Zlata Petrović ima neverovatnu životnu priču, roditelji su je maloletnu udali, a ona je trudna pobegla od muža kod tetke u Beograd i abortirala.

UBILA SAM DETE U ČETVRTOM MESECU: Zlata Petrović otkrila da je PRVI PUT ABORTIRALA samo sa 15 godina!

Foto: youtube.com/Glamur TV HAPPY

- Nisam se udala svojevoljno, u selu je bio običaj da se udaš za nekoga koga čak i ne poznaješ. To nije bio neko koga sam ja volela, u koga sam bila zaljubljena, nije mi bio simpatija. Nisam ni znala da će da me udaju, samo su došli tri dana pre svadbe i rekli mi da ću se udati. Plakala sam, kukala na sav glas... Moja majka je Romkinja, u selu u kom smo živeli običaj je da se rano sklapaju brakovi, rano se udaju i žene, to je tada tako bilo. Moji su gledali da je porodica u koju će me udati domaćinska, da imaju zemlju, stoku, lepo domaćinstvo, a opet, oni su gledali da imaju neku vrednu i lepu devojku. Udala sam se sa 15 godina, nije to bilo zbog novca. Bila sam nikako tada. Nek mi ti ljudi oproste i taj dečko, on sad ima svoju porodicu, predivni su, ali tu nije bilo emocije - pričala je pevačica kroz suze u jednoj emisiji i dodala:

Republika

Foto: Prntscrin

Zlata Petrović

 

- Mene pred udaju niko nije ništa pitao, ja plačem, ali nisam mogla protiv roditelja. U tom momentu ne znam ni kako izgleda to selo gde idem. Nisam znala šta će sa mnom raditi i šta će biti, tako je išlo, i to je to... Taj dečko je stvarno bio divan, ali ja uvek idem emocijom. I on je imao tada 15 godina, viđam ga povremeno i njegove ćerke, pozdravljamo se. On je čak možda i najlepši momak s kojim sam bila, ali sam pobegla od njega, ostala sam trudna i pobegla sam u Beograd kod tetke Vere. Majka je shvatila da nema kud i šta ću, ja svoj greh nosim do kraja života, ali htela sam da se otarasim bebe. Niko nije smeo to da mi uradi, otišla sam kod doktora u Ljig u četvrtom mesecu da aboritram. Nije bilo pod anestezijom, bilo je na živo, ćutala sam, sela u autobus i posle toga otišla u kafanu da pevam. Nikad neću zaboraviti zelenu boju haljine koju sam nosila, to dete je bilo maltene živo, žene znaju to. Tokom nastupa je mleko krenulo da teče iz mojih grudi niz haljinu, pojavile su se dve štrafte...

Republika

Foto: Prntscrin

Zlata Petrović

 

Zlata tu strašnu noć nikad nije zaboravila, a kad je majka shvatila šta se dešava, podržala ju je u nameri da postane pevačica.

- To je moj greh, koji je samo moj, možda da sam bila u nekim drugim godinama to ne bih uradila, opet kažem možda, ali to je tada bilo presudno za moj život. Porodica moja je videla da ja bežim i da ne želim tu da budem. Nakon toga je bilo ili pevanje ili da me ponovo udaju. Moja majka je odmah došla i videla da je vrag odneo šalu. Rekla mi je: "Sine, hajde da krenemo da pevaš." Moja sreća je što sam radila sa njom prvu godinu, ispekla sam zanat i videla da je to moja budućnost - otkrila je.

 

Majka je na kocki gubila brdo para, nismo imali šta da jedemo

 

Iako ne krije koliko je volela majku, folkerka je ispričala da je bilo dana kad nisu imali šta da jedu, zbog poroka.

- Poželela bih svim generacijama moje detinjstvo. Kada nemaš mnogo, ti ideš da ostvariš to što nemaš i boriš se. Nismo bili mnogo siromašni, mama je pevala, očuh je svirao, deda je svirao violinu, ali mama je volela kocku. Jedan dan smo imali džak para, drugi dan ni cvonjka, dešavalo se da nemamo šta da jedemo. Takav kod je imala, takav život... Ona je bila sve! I domaćica, lepotica, domaćica, žena na njivi i majka, sve, ali mora da postoji nešto što ruši tu divnu sliku, da ima neka krajnost - kaže Zlata i dodaje:

- Sada su ti poroci u neku ruku i moderni, ali tada to nikako nije bilo primer. Na kocki je majka izgubila sve. Izgubila je sebe, izgubila je život, ali kada vratim film, tako je moralo da se desi. Nedostajala mi je majka, nije bila kući, pevala je, bila je odsutna - zaključila je Zlata Petrović.

 

Foto: youtube.com/Glamur TV HAPPY

 

 

Oca sam upoznala sa 20 godina, na Kalemegdanu

 

Pevačica ne krije da joj je u detinjstvu nedostajao otac iako je tu ljubav pokušavao da nadomesti njen očuh.

- Oca sam upoznala u 20. godini. Tata je Crnogorac bio, iz jedne ugledne porodice, i kako on s Romkinjom da ženi. Moju majku je voleo do kraja života iako je posle imao brak. Nedostajao mi je tokom odrastanja, ali imala sam divnog očuha. Na Kalemegdanu sam oca srela, tada sam bila udata za Hasana, rodila sina. Nisam znala da mi je to otac, visok čovek mi je prišao, mislila sam hoće autogram. Zamolila sam ga da se skloni, htela sam da sa bebom izađem iz gužve, a on kaže: "Recite mi kako su vašeg oca zvali? Koji nadimak je imao." Znala sam da hoće čovek da kaže da mi je otac, intuicija mi je govorila. Pitao je: "Da li su vašeg oca zvali Mile Crnogorac?" Sve mi je bilo jasno. Od tog dana nikada više se nismo rastali. Majka me išta nije pitala, verovatno joj je u podsvesti bilo drago. I supruga mog oca Milica me je prihvatila i kao da nikakav prekid nije bio.

 

Foto: instagram.com/zlata_petrovic_official

 

 

Peja i ja smo prvu noć završili u krevetu,

godinama sam bila u vezi sa oženjenim

 

Zlata sa bivšim muževima Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom ima po jednog sina, a kako kaže, oni joj danas zameraju što se razvela:

- Sinovi su znali da me pitaju zašto sam se rastala s očevima njihovim. Žao mi je kad mi kažu: "Pa nisi, majko, trebala to", često mi to govore iako sam sa njihovim očevima divna. Ostala sam željna ljubavi i ne mogu sinovima da dokažem da je moralo tako, da imam ćerku ona bi me možda i razumela. Pa ja bih poginula zbog Hasana. Majci svojoj sam govorila: "Pa što si morala da me rodiš kad više nisi sa mojim ocem." Ne znam da odgovorim na pitanje zašto sa Hasanom nisam opstala. Sudbinski sam upoznala Peju, otišla sam kod njega i uveče smo završili u krevetu. Sudbina i bog su tako odredili, kao da sam ga znala hiljadu godina. Dobili smo sina, živeli pet godina i ostali prijatelji. Moram da kažem da Peja nema veze sa Romima iako svi misle da ima. Njegovi roditelji veze sa Romima nemaju. Nisam pročitala ni jednu knjigu, ali decu sam školovala. Bila sam sa čovekom koji je živeo sa svojom ženom, u zajednici su bili samo papirološki. Svako je imao svoj život. Meni je tada bilo predivno i tom čoveku sve opraštam jer znam da me najviše voli. To je čovek koji će prvi da dođe šta god da mi fali u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading