SRPSKA PEVAČICA PRIZNALA DA JE ZBOG DEČKA NA LEKOVIMA: Noćima meša tablete i alkohol zbog njega! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.12.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Visković na Instagram profilu podelila je sa svojim pratiocima nešto o čemu je dugo ćutala.

SRPSKA PEVAČICA PRIZNALA DA JE ZBOG DEČKA NA LEKOVIMA: Noćima meša tablete i alkohol zbog njega! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Sergey Hunter

Pevačica Marina Visković nedavno je proživela ozbiljan stres i dramu u životu, ali je iz tog ponora izašla kao pobednik, pa je odlučila da se vrati poslovnim obavezama. Naime, Marina je poznata kao suvi profesionalac, zbog čega je jedna od traženijih pevačica kako kod nas, tako i u regionu. 

 

 

Marina je odlučila da svoju publiku obraduje novom pesmom, za koju je snimila visokobudžetni spot, a delić atmosfere sa snimanja podelila je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Tom prilikom Marina je čak otkrila i deo pesme, ali i zgodnog momka, sa kojim je imala prisne scene tokom snimanja. 

 

 

Viskovićeva je oduvek bila na meti komentara da je zbog ljubav spremna na sve, o čemu je ona nekoliko puta javno pričala u svojim izlaganjima. Pre nekoliko godina stavila je tačku na njenu dugogodišnju vezu sa momkom, nakon čega javnosti više nije nikada predstavila svog izabranika. Međutim, i ranije se spekulisalo da je Marina u privatnom životu dosta propatila zbog ljubavi, zbog čega je vrlo često objavljivala balade, u kojima peva o tužnoj i nesrećnoj ljubavi. 

 

 

- Sve je to zbog tebe, piće i tablete, što pijem noćima - napisala je Marina, a mnogi su pomislili da je to deo stiha iz njene nove pesme koju će uskoro predstaviti publici. 

Republika

Foto: instagram.com

Marina Visković Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading