ANA BEKUTA ZBOG MRKE HTELA DA ZOVE POLICIJU: Političar napao pevačicu u STANU, isplivali ŠOK detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.12.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta zbog njenog partnera Milutina Mrkonjića htela je da pozove policiju.

ANA BEKUTA ZBOG MRKE HTELA DA ZOVE POLICIJU: Političar napao pevačicu u STANU, isplivali ŠOK detalji! (FOTO)

Foto: instagram.com/anabekuta1

Pevačica Ana Bekuta nedavno je preživela veliku tragediju, jer je sahranila njenog voljenog partnera Milutina Mrkonjića Mrku, nakon čega je odlučila da se povuče iz medija. Međutim, samo nekoliko nedelja kasnije Bekuta je promenila svoju odluku i odlučila da zapeva već prvom prilikom i to za doček Nove godine

Međutim, mnogi su zaboravili ispovest prve komšnice, koja je progovorila o odnosu Mrke i Bekute. Iako su važili za idiličan i skladan par, ali postoji detalj koji je šokirao pre nekoliko meseci javnost, zbog čega je pevačica htela da pozove policiju, prenosi Skandal. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

– Svi misle oni su idiličan i skladan par, i jesu. Vidim ja da se vole, ali zato kad se posvađaju, ma to se ori ne ceo Vračar, nego ceo Beograd, a oko zgrade se čuje ko da su detonacije – započinje komšinica i nastavlja:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

 Jedno veče je gos’n Mrka toliko vikao, Bože me sačuvaj! Ja sam, verujte, umalo zvala policiju! Mislila sam da će da povredi našu Anu. On je toliko bio glasan da sam uspela da čujem da su bili na nekoj proslavi i da je tamo neko šmekao Anu, a kako da je ne šmeka kad je lepa ko lutka… E sad, on je u godinama, a ona je njegova, ne čudi me što ljubomoriše. Ali šta ima da sikće i urla na nju, trebalo je tom tipu da očita vakelu! A on sve kontra! Lupao je o sto i vikao: Zar na moje oči da ti se on udvara bez stida i pardona! Kakav je to način, Ana?! Jel sam ja nevidljiv, vidi me koliki sam! Mislim da je i čašu razbio, sve se treslo u zgradi – priča za Skandal zadihano i uznemireno Anina komšinica i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

 Koliko je sve to lupalo, bila sam ubeđena da će Mrka da povredi Anu i jako sam se potresla! Kako su se smirili posle nekih sat, sat i po, ne znam ni sama! Sigurno mu je ona odbrusila! A ja bih mu rekla ovako: Alo bre, pa živiš s Anom Bekutom i očekuješ da je niko ne gleda! Ma nemoj! Tek će da je gledaju i da je jure, a njemu je bolje da se smiri. Znam ja Anu, neće ona da trpi te izlive besa i ljubomore i u pravu je. Žena je na mestu, nije dužna da trpi Mrkine dečje bolesti i krizu srednjih godina, ako su i srednje, on je i u treće doba zagazio – završava komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Era

23.12.2021 05:24

To je bilo pre nego što je izvadio novčanik.