PREMINUO ANDRIJA ĐORĐEVIĆ! Napustio nas je naš NAJPOZNATIJI maneken!

Autor:

Zabava

22.12.2021

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiho, kako je i živeo jedan od zlatne generacije manekena uz Đoku Kortinu i Nevena Bošković, sedamdesetih do devedesetih godina, Andrija Đorđević preminuo je 18. decembra.

PREMINUO ANDRIJA ĐORĐEVIĆ! Napustio nas je naš NAJPOZNATIJI maneken!

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Poslednjih nekoliko godina više vremana provodio je u Surduku pored Dunava nego u Beogradu gde je rođen i imao stan.

Na večni počinak ispratiće ga njegove kolege i prijatelji u subotu 25. decembra na Novom bežanijskom groblju u 12:15 sati.

- Od svih manekena moje generacije, sa Andrijom sam bio u najčešćem kontaktu. Odlazio sam u Surduk gde je on pronašao mir sa malim simpatičnim psom mešancem. Bio je ozbiljan srčani bolesnik. U Beograd je dolazio retko, samo na lekarske kontrole. Ređe smo se viđali protekle godine zbog kovida, ali čuli smo se telefonom svakih desetak dana i uvek dugo pričali. Poslednji put tri dana pre nego što nas je napustio. Bio je divan prijatelj, gospodin, čiste duše, blage naravi i skroman. Mnogo mi ga je žao jer sam ga doživljavao kao brata rođenog - kaže bivši maneken Dragan Jakovljević i brat čuvenog lekara Mome Jakovljevića, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading