POZNATI KOJI SU STALI NA "LUDI KAMEN": Luna Đogani i Marko Miljković intimnim venčanjem ŠOKIRALI sve, a tek da vidite STARLETU u belom! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.12.2021

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su poznate ličnosti koje su odlučile da "stanu na ludi kamen" u 2021. godini, bez obzira na situaciju sa korona virusom.

POZNATI KOJI SU STALI NA "LUDI KAMEN": Luna Đogani i Marko Miljković intimnim venčanjem ŠOKIRALI sve, a tek da vidite STARLETU u belom! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, A. Nalbantjan, Instagram

Poznate ličnosti same po sebi privlače veliku pažnju, a kad su u pitanju njihova venčanja to ne može proći nezabeleženo od strane medija. Njihove svadbe uvek bude veliko interesovanje i znatiželju javnosti.

Sve zanima kako su proslavili taj dan, ko je od poznatih prisustvovao, kako su dame bile obučene, pa čak i kakve su poklone dobili.

Neki poznati parovi su odložili svadbena veselja zbog pandemije korona virusa, a bilo je i onih koji su ipak rešili da izgovore sudbonosno "da" bez obzira na situaciju, ali sa ograničenim brojem gostiju.

Ovo su poznate ličnosti koje su odlučile da "stanu na ludi kamen" u 2021. godini, koja im je definitvno promenila život i donela sreću.

Pevač Slobodan Sloba Vasić oženio je svoju izabranicu Lelu Karagić 6. februara.

On je tog dana na svom Instagram profilu saopštio da su se venčali i objavio zajedničku fotografiju:

- Porodica Vasić. Nas troje - napisao je Sloba u opisu.

Ono što su svi primetili jeste da mlada nije nosila venčanicu kako to inače biva. Ona je bila u bež kompletu i beloj košulji, koja je isticala njen trudnički stomak.

 

 

Bivši rijaliti učesnici Luna Đogani i Marko Miljković 16. maja imali su opštinsko venčanje u Rakovici, a sudbonosno "da" izgovorili su i u crkvi na Novom Beogradu.

Luna je bila u kratkoj beloj venčanici sa perjem, dok je Marko bio u elegantnom crnom smokingu. 

Ceremonija je obavljena tajno, bez porodice i medija, prisustvovali su samo kumovi.

 

Pevačica Ana Sević, koja je bila u braku sa pevačem Darkom Lazićem, u maju 2021. godine ponovo je "stala na ludi kamen".

Ana i njen izabranik Danijel Nedeljković napravili su tajno venčanje koje su neko vreme krili od javnosti.

Pevačica je nosila kratku venčanicu, a u rukama je držala buket belih božura, a Danijel je, prigodno, nosio odelo. Podsetimo, par ima ćerkicu Senu.

 

 

Nekadašnja "Zvezda Granda" Biljana Sečivanović , 2020. godine, rekla je sudbonosno "da" svom partneru Aleksandru Nediću, ali zbog situacije sa korona virusom, nije sve izgledalo kako je ona želela.

Pevačica je 15. jula 2021 napravila gala svadbu, sa najbližim prijateljima, kolegama i rodbinom, koju je željno iščekivala. 

Foto: Republika.rs

Biljana Sečivanović venčanje

 

Pevačica Goca Tržan udala se 17. jula za svog izabranika Radomira Rašu Novakovića i to u crkvi, dok su se pre šest godina venčali u opštini.

Foto: Instagram.com

Raša i Goca venčanje

Pevačica je odlučila da venčanje bude u tajnosti, u krugu bliskih prijatelja i porodice.

Naime, ona je odabrala jednostavnu belu haljinu, a na glavi je imala beli šeširić sa mrežicom koja prekriva lice, dok je Raša obukao plavo odelo.

Foto: instagram.com/gocatrzan

Raša i Goca venčanje

 

Zadrugarski par Maja Marković i Alen Hadrović stali su na ludi kamen 20. avgusta 2021. godine, a proslava venčanja odigrala se u jednom poznatom restoranu u Zemunu.

Među zvanicama bili su mnogi bivši zadrugari, njihovi nekadašnji cimeri iz Bele kuće.

Maja je blistala u beloj venčanici sa dugačkim velom, a Alen je nosio svečani, sivi smoking. 

Foto: ST/Petar Divac

Maja i Alen venčanje

 

Pevačica Katarina Grujić, 30. avgusta 2021. godine, izgovorila je sudbonosno "da" fudbaleru Marku Gobeljiću, na intimnoj ceremoniji na kojoj su prisustvovali samo najbliži.

Niko od predstavnika medija nije bio prisutan, ali njihov magičan trenutak svakako je ostao zabeležen.

Bajkovito okruženje upriličio je veći broj prijatelja i porodice, a od prizora na njihovo venčanje iz snova zastaje dah.

 

 

Voditeljka Anđela Đurašković izgovorila je udala se za svog dugogodišnjeg izabranika Luku sa kojim ima dvogodišnjeg sina Mihajla.

Par se venčao 12. septembra, kako Anđela voli da kaže u šali "iz četvrtog pokušaja".

S obzirom na to da su zbog loše epidemiološke situacije u proteklih godinu i po dana nekoliko puta pomerali termine venčanja, dok nisu izgovorili sudbonosno “da” nisu bili sigurni da će se zaista dogoditi.

- Naš dan i naši prelepi ljudi - napisala je voditeljka u opisu fotografija sa venčanja.

 

 

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, udala se 16. septembra 2021. godine.

Helena i njen izabranik Dragan Aleksić odlučili su da venčanje bude obavljeno u tajnosti, ali je ona ipak podelila fotografije, na svom Instagram profilu, sa suprugom ispred crkve.

Na slikama se ne vidi njegovo lice, što potvrđuje da ne voli da se javno eksponira.

- Čista emocija - napisala je Helena u opisu zajedničkih fotografija.

 

 

Rođeni brat popularne glumice Tamare Dragičević, glumac Miodrag Dragičević stao je na ''ludi kamen'' i oženio svoju izabranicu, Oliveru Bacić, takođe glumicu.

Nakon crkvenog i opštinskog venčanja, 16. oktobra 2021. godine, mladenci su se sa najbližima uputili u jedan beogradski restoran, u kojem su se provodili sa najbližima.

Njih dvoje su se upoznali na snimanju jednog projekta, gde su i započeli ljubavnu romansu.

 

 

Bivša voditeljka i rijaliti učesnica, Tamara Đurić,  23. oktobra 2021. godine, konačno je stala na ludi kamen i udala se za Nikolu Kačarevića sa kojim ima ćerkicu Tamaru.

Venčanje je obavljeno u Hramu Svetog Save, a nakon famoznog venčanja, na kojem je starleta blistala, usledilo je i krštenje njihove mezimice.

Ćerka Tamara je blistala, kao i njena majka u belom, pokupivši sa svojim elegantnim stajlingom sve simpatije prisutnih. 

Posle venčanja i krštenja njihove ćerkice, Đurićeva i njen suprug slavlje su nastavili u jednom prestoničkom lokalu, gde je ujedno bilo održano i građansko venčanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Vladica

30.12.2021 19:45

Da li je to onaj Marko Miljković?

Odgovori 23 0
Maja

03.01.2022 14:04

@Vladica - Da to je taj Marko DNK.

Odgovori 10 0
Djina

02.01.2022 12:58

Helena i Kaca😍

Odgovori 0 21
Srdjan

03.01.2022 14:19

@Djina - Helena i Kaća šetaju bez gaća. Te su žene uvek spremne.

Odgovori 10 0