POZNATI MUZIČAR PRETUKAO SUPRUGU, PROSUO JOJ ZUBE PO PODU: Pevačica progovorila o BATINAMA koje je trpela! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.12.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Marina Perazić progovorila je o batinama koje je dobijala od bivšeg supruga Firčija.

POZNATI MUZIČAR PRETUKAO SUPRUGU, PROSUO JOJ ZUBE PO PODU: Pevačica progovorila o BATINAMA koje je trpela! (FOTO)

Foto: instagram.com

Popularna pevačica Marina Perazić u javnosti je poznati pored odličnog glasa i po burnom životu koji je imala tokom braka sa njenim bivšim suprugom, a svedočila je i kroz izjave da je trpela fizičko i psihičko nasilje od strane Ivana Fecea Firčija. Firči se pored karijere bubnjara, proslavio takmičenjem u rijalitiju ,,Farma", a potom je ušao i u sličan format, pod nazivom ,,Dvor". 

 

 

Kroz rijaliti pokušao je da oživi staru slavu, a bumerang loše energije mu se vrlo brzo vratio, zbog čega je bio osuđen od strane naroda, jer je maltretirao njegovu bivšu suprugu, ali i tadašnje učesnike, poput Miloša Bojanića. 

Marina je svojevremeno govorila i o nasilju koje je trpela od Firčija tokom braka:

 

 

- Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu... Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo - pričala je pevačica.

Firči se neko vreme nije pojavljivao u javnosti, a poslednji put, posle dugogodišnje pauze je viđen to na sahrani bubnjara Dragoljuba Đuričića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
salajka

21.12.2021 05:42

Bubnjarčina, agresivac, umišljeni , tj. neostvareni umetnik iliti muzičar, kiti se tudjim perjem. Sve je to dokazao boraveći po raznoraznim show programima. Iskompleksiran muškarac, nikom bitan, da tako tuče i maltretira ženu, majku svoje dece, je za svaku osudu. No, on ima obraz debeo kao guma od džipa i ne haje za javnost. Sram treba da ga bude, nečovek, siledžija, polusvet!!!