OVO JE BILA SVADBA ZA PAMĆENJE: Pevač se napio na venčanju, a onda rekao OVO gostima!

Autor:

Zabava

18.12.2021

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica je u braku već dve godine, a sada je otkrio detalje sa venčanja koje nismo znali.

OVO JE BILA SVADBA ZA PAMĆENJE: Pevač se napio na venčanju, a onda rekao OVO gostima!

Foto: Republika.rs

Ljuba Perućica je rekao sudbonosno da sa izabranicom Katarinom pre dve godine, a njihovom slavlju prisustvovalo je preko 500 zvanica.

Ljuba je priredio Katarini venčanje kao iz bajke, a onda je usledila i noć za pamćenje.

 

 

- Pored moje supruge i mene, najveseliji su bili moj tast, moja mama i moj kum. Oni su svi ostali na stolici i pevali do zadnjeg minuta- rekao je Ljuba za Grand Online, a prenosi Kurir.rs

Pevač ne krije da je za bračnu noć popio i više nego uobičajeno jer ga je ponelo uzbuđenje, pa je tako rekao da se jednog dela sa slavlja ne seća.

 

 

- Poprilično sam se napio za svoju svadbu, jednog dela se čak i ne sećam, a to je šampanjac. Ja sam dan posle pitao zašto nije bilo šampanjca, a moja žena mi je odgovorila kako je bio i da imamo kod kuće flaše sa našim imenima. Ja se toga ne sećam (smeh), to je jedini deo koji ne znam da je bio. Ceo dan sam bio veseo, niko nije primetio da sam ja popio jer sam inače veseo. To je bila mala crna rupa- priznaje Perućica.

Pevač je nedavno u emisiji "Od A do Da" otkrio da da je ovaj dan mogao da se završi drugačije. Naime, mladencimi nisu želeli da provedu 4 sata slikajući se sa gostima, pa su hteli da ubrzaju malo ovaj proces.

 

 

- Seo sam na jednu sofu uzeo mikrofon i zamolio naše goste da nas ne ljube, ne čestitaju nego da obavimo to fotografisanje što brže kako bi mogli svima da se posvetimo i da đuskamo i uživamo sa njima. Bilo je ljudi koji to nisu ispoštovali ali smo uspeli da u rekordnom vremenu to obavimo. Za sat i petnaest minuta- rekao je Ljuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading