BARBARA BOBAK POTKAČILA DARKOVU BIVŠU DEVOJKU: Ti si samo BIVŠA žena i ništa VIŠE!

Autor:

Zabava

18.12.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak otvorila je dušu o vezi sa Darkom Lazićem u velikom intervju, pa je potkačila i njegovu bivšu devojku Marinu Gagić.

BARBARA BOBAK POTKAČILA DARKOVU BIVŠU DEVOJKU: Ti si samo BIVŠA žena i ništa VIŠE!

Foto: instagram.com

Barbara Bobak, devojka Darka Lazića uskoro objavljuje svoju prvu pesmu, a sada otkriva za Svet da joj njen izabranik nije pomogao finansijski oko snimanja.

Barbara se probila na estradnu scenu nakon što je uplovila u emotivni odnos sa Darkom, pa mnogi misle da je popularna samo zato što je njegova devojka.

- Ja sam preko Darka dobila publicitet, to je došlo pride i to hoću da iskoristim. Ok, jesam devojka Darka Lazića i sve to stoji, ali ne želim preko toga da guram svoju priču i izgrađujem svoj pevački put. U početku mi je smetalo što sam preko toga samo poznata, ali na meni je da se dokazujem da sam više od toga što sam nečija devojka. Na razne načine ljudi dobijaju publicitet, pa tako gledano, bolje kao devojka nego švalerka, prculja ili da je neki skandal - rekla je pevačica, a onda se osvrnula i na Marinu Gagić, bivšu devojku njenog momka, sa kojom često ulazi u konflikte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

- Marina želi da bude u medijima, to je očito i jasno ko dan, a ona je uvek u medijima kada nas komentariše. Neka uradi nešto sa sobom, a ne uvek da se oglašava samo kad smo mi u pitanju. Čitam piše da kao kaže izvor nešto, a znamo da je ona davala priče. Pa onda zove medije na sud, na saslušanja, promoviše se, ali zbog čega? Samo da bi bila u novinama. Ja bih volela da nešto sprema, makar pesmu, pa da ima smisla to oglašavanje. Bivša si žena i šta još. Ako počne da peva, ja ću da je podržim, reklamiram, kačila bih njenu pesmu. Dobar sam čovek. Nemam ništa protiv nje, ali imam protiv postupaka i njenog jezika - rekla je pevačica, a prenosi Kurir.rs.

Barbara se osvrnula i na navode da li joj Darko sve plaća.

- Nikad mi nije ništa plaćao niti se mešao u bilo šta. Jedino što on radi kad njega zovu vlasnici klubova, on me preporuči oko neke tezge. Spajao me je sa ljudima koji su me tražili. Ja sam svojim trudom stigla do toga.

Pevačica kaže da je njene roditelje nervirala situacija oko pevača, ali da su ga prihvatili kada su ga upoznali.

- Njih je sve oko medija jako frustriralo, svi naslovi, priče, sve imje bilo čudno. Onda smo Darko i ja seli I objasnili im. Kad sam se spandala sa Darkom oni nisu bili oduševljeni njim zbog raznih naslova. Kad su ga upoznali, videli su kakav je. Darko je došao na moj rodendan, stigao iz Švajcarske, iznenadio me. Ja bila frapirana, skočila i poljubila ga pred njima. Oni su se frapirali, nisu znali. Tako sam im rekla da smo u vezi. Dovedeni su pred svršen čin. Posle su me pitali da li sam sigurna, da li znam ko je, šta je, kakav je. Posle malo vremena su ga zavoleli. Njima je smetalo njegovo bahato ponašanje, istorija sa zloupotrebom supstanci, a tome što je švaler i ženskaroš nisu pridavali značaj. Svako je švaler dok ne naide na ženu kao ja.

Barbara je takođe prokomentarisala Darkovu majku i u kakvim su trenutno odnosima.

- Bila je na početku nma odstojanja. To su normalne stvari. Bilo bi vestački da me je obasipala komplimentima, da me je giila i ljubila, a ne poznajemo se. To se zaslužuje vremenom, pažnja, poštovanje. Taj odnos se gradi, zblizile smo se u meduvremenu Branka je bila tvrd orah, ali sad je super. Ima dobru dušu. Sa Darkovim bratom sam ekstra. Sa njim imam ortački odnos. I on je bio u startu suzdržan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading