ACA ILIĆ I BILJANA JEVTIĆ OTKRILI TAJNU DUGOVEČNE LJUBAVI: Čekala ga iz VOJSKE, a OVO im je bio ZNAK!

Autor:

Zabava

18.12.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić je jedan od najskadnijih na estradi, a sada su supružnici otkrili kako su započeli vezu.

ACA ILIĆ I BILJANA JEVTIĆ OTKRILI TAJNU DUGOVEČNE LJUBAVI: Čekala ga iz VOJSKE, a OVO im je bio ZNAK!

Foto: instagram.com/Aleksandar Aca Ilić

Aca Ilić i Biljana Jevtić su u braku već nekoliko decenija, a zbog toga važe za jedan od najskadnijih parova na domaćoj estradi. Aca i Bilja su u braku dobili sina Ivana koji je krenuo očevim stopama.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Aca Ilić

 

Aca Ilić i Bilja su se pojavili na snimanju novogodišnjeg programa na televiziji Pink, a svi su primetili koliko je pevač naklonjen prema svojoj supruzi. Njih dvoje blistaju kad su zajedno i dan danas, iako je prava retkost da je ljubav jaka kao prvog dana, sada su otkrili kako su otpočeli svoju vezu.

Republika

Foto: printscreen

Aca Ilić i Biljana Jevtić

 

– Probao sam i dobio korpu, nakon godinu dana išli smo na turneju zajedno. I prilikom čestitanja Nove godine, njena ruka se zadržala na mojoj, to mi je bio prvi znak. Zabavljali smo se par godina i onda sam morao u vojsku, to je bilo veliko iskušenje za nas. Meni nije do života, a ne do vojske. Mlad, popularan, Bilja mi devojka, a ja moram u vojsku, ali sve sam izdržao. Sve je to život, ono što me ne ubije, to me ojača – rekao je Aca Ilić svojevremeno, a prenosi Alo.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading