OD POZNATIH, PREKO PRINCEZA DO KRIMINALACA: Ovo su komšije Lepe Brene, a ONA je prava OPASNOST!

Autor:

Zabava

18.12.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena i Slobodan Živojinović vole život na visokoj nozi, a malo ko zna ko su im komšije.

OD POZNATIH, PREKO PRINCEZA DO KRIMINALACA: Ovo su komšije Lepe Brene, a ONA je prava OPASNOST!

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena i Slobodan Živojinović poseduju stan u Monte Karlu gde idu kada god im to obaveze dozvoljavaju. Ono što malo ko zna, a što je otkrila hrvatska novinarka Irena Duvković-Milanović u svojoj knjizi "Kondo, kondo", jeste da Brena u mondeskom gradu na Azurnoj obali ima veoma interesantne komšije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Tako saznajemo da u njenoj blizini živi Karmen bin Laden, bivša supruga najstarijeg brata pokojnog Osame bin Ladena, saudijskog multimilionera i vođe „Al Kaide“, militantne islamističke organizacije koja je izvela više terorističkih napada širom sveta. Karmen je u svojim memoarima „Kraljevstvo iznutra: Moj život u Saudijskoj Arabiji“ detaljno opisala članove ove ozloglašene porodice, kao i probleme sa kojima se suočila nakon prekida bračne zajednice. 1974 godine udala se za Jeslama bin Ladena sa kojim ima tri ćerke, a 1988, pobegla eje iz zemlje da bi se razvela tek šest godina kasnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

‒ Nisam fascinirana svetskim džet-setom. U Monte Karlo idem da se odmorim i zaista ne vodim računa ko se tamo nalazi. U kneževini je sasvim normalno da vam poznate ličnosti budu u komšiluku, pa ih srećem na svakom koraku. Tamo se poštuje privatnost i kada ih vidim, ne zurim u njih ‒ ispričala je svojevremeno Brena, a prenosi Hellomagazin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Brena poseduje stan u jednoj od najskupkjih ulica na svetu, a kvadratni metar se procenjuje i do 133.000 evra, pa tako u istoj zgradi stanove poseduju i Novak Đoković, princeza Korina zu Sajn-Vitgenštajn, nekadašnja portparolka princa Alberta od Monaka Mirej Rebodo-Martini, kao i Rodika Cirijak, sestra rumunskog milijardera Jona Cirijaka, Breninog i Bobinog kuma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

‒ Moja zgrada ima nekoliko ulaza i mnogo stanara, tu je i Novak koga viđam na plaži. Samo je u Srbiji neobično kada se na ulici sretne poznata osoba. Normalno je da sedite pored njih u restoranu, što se meni jednom prilikom desilo sa Džekom Nikolsonom – rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading