ISPOVEST BRENINOG SINA NAKON ŠTO JE 5 DANA BIO U KANDŽAMA MAFIJE: Mislio sam da će mi to biti POSLEDNJI dan u ŽIVOTU!

Autor:

Zabava

17.12.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Živojinović nosi traumu iz detinjstva o kojoj dugo nije želeo da priča. Stefan je bio kidnapovao kada je imao samo osam godina, a sada je progovorio o traumatičnom iskustvu.

ISPOVEST BRENINOG SINA NAKON ŠTO JE 5 DANA BIO U KANDŽAMA MAFIJE: Mislio sam da će mi to biti POSLEDNJI dan u ŽIVOTU!

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY

Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića, bio je otet 2000. godine od strane Sredoja Šljukića Šljuke, vođe zvezdraskog klana. Stefan nije želeo da priča o otmici u medijima, a sada je otkrio čega se seća od tog mučnog dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Bojan T., lični kurir Dušana Spasojevića Šiptara, otkrio je u ispovesti za Informer da je Stefan pre 21 godinu bio kidnapovan.

Stefan se povukao iz javnosti nakon kratke pevačke karijere, a trenutno živi u inostranstvu. Brenin sin je ispričao da se ne seća većinu stvari, ali da mu je u sećanju ostao samo jeziv osećaj - strah.

- Plašio sam se da će mi to biti poslednji dani u životu. Imao sam samo osam godina, ali sam bio vrlo svestan opasnosti. Osećao sam neopisiv strah. Tu si gde si, ne znaš šta će biti. U jednom momentu sam se samo pomirio sa situacijom, jer sam shvatio da ništa ne mogu da uradim. Ipak, iz tog strašnog iskustva izvukao sam jednu važnu pouku, naučio sam da cenim svaki dan i trudim se da ga maksimalno iskoristim, jer nikada ne znam koji će mi biti poslednji. Uglavnom, pobedio sam traume, iako su nam svima u porodici u dubini duše ostali neki strahovi - rekao je Stefan, prenosi Kurir.rs

- Što ti je teži put, bićeš jači! Glupo je da ja to pričam, kada je moj život uglavnom bio med i mleko, a otmica mi je najveća trauma. Ipak, nisam ja kriv što sam se rodio kao sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića... Neću da me pamte samo po tome što sam bio otet, nego po mom glasu, mojim pesmama... Neću da me bilo ko sažaljeva, neću da budem bilo kome "jadan" - zaključio je Stefan.

Stefan je bio pet dana sa otmičarima, a njegovi roditelji su morali da plate dva i po miliona nemačkih maraka. Tada osmogodišnjeg Stefana su otmičari vratili kući nakon pet dana, a vratio ga je taksista. Nakon što su dobili nesnosnu sumu novca, otmičari su ostavili Stefana na Kalemegdanu na jednoj klupi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Čiko, vozi me kući. A, nemam ni cipele, jer su mi skinuli ''rolere'' - rekao je dečak taksisti kojeg je zamolio da ga odveze kući.

Brena i Boba su nakon Stefanovog povratka organizovali konferenciju za štampu, a potom su otipli u Ameriku kako bi mu pomogli da skini misli sa ovog traumatičnog iskustva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading