VODITELJKA BILA UDATA ZA POZNATOG RIJALITI UČESNIKA: Povukao se iz medija, a onda je KUMOVAO njima!

Autor:

Zabava

17.12.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irina Vukotić vešto krije svoj privatni život, a bivšeg muža je upoznala i razvela se pod kamerama.

VODITELJKA BILA UDATA ZA POZNATOG RIJALITI UČESNIKA: Povukao se iz medija, a onda je KUMOVAO njima!

Foto: Republika

Voditeljka Irina Vukotić vešto krije svoj privatni život, a svog bivšeg supruga Savu Radovića je upoznala pred kamerama, pa je tako i njihov razvod bio medijski propraćen.

 

 

Irina je bivšeg supruga Savu upoznala u toku trajanja "Velikog brata", u kom je on bio učesnik a Irina voditeljka. Venčali su se 2007. godine u Nemačkoj, dobili ćerku Iskru, a onda su se i razveli nakon skoro tri godine braka.

 

 

Voditeljka je jednom prilikom rekla da su se razveli jer nisu imali vremena zbog posla i obaveza, a nedavno je otkrila da li bi opet stala pred oltar.

 

 

- Nisam bila pred crkvenim oltarom kad sam se prvi put udavala, tako da nema mesta za "opet". Čak nisam izgovorila "da", već "ja", pošto je venčanje bilo u Nemačkoj. Za sve postoji prvi put, pa i da ja kažem "da". Ali, tvrd je orah voćka čudnovata - rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sava Radovic (@rentasava)

 

Savo Radović se povukao iz sveta javnosti nakon razvoda, a imali smo priliku da ga vidimo kada je kumovao na venčanju Lune Đogani i Marka Miljkovića. Sava je sada u srećnom braku sa suprugom Željkom sa kojom ima dva sina.

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

17.12.2021 12:24

I ova razvedena. Blagoje ga njoj.

Odgovori 15 2
istina

18.12.2021 02:35

Ta sirovina je bio njen nivo.