KATARINA GRUJIĆ SE PORODILA PRE VREMENA: Pevačica na svet donela ćerku Katju, a evo kada joj je ZAISTA bio TERMIN! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.12.2021

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Katarine Grujić otkrila je da je imala prevremeni porođaj, ali da je sa bebom Katjom sve u redu.

KATARINA GRUJIĆ SE PORODILA PRE VREMENA: Pevačica na svet donela ćerku Katju, a evo kada joj je ZAISTA bio TERMIN! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Katarina Grujić porodila se 15. 12. 2021. godine i na svet je donela naslednicu Katju, a ponosni otac Marko Gobeljić i dalje ne može da dođe sebi. Prošle noći u jednom prestoničkom restoranu bilo je organizivano veliko slavlje, na kom su prisustvovale mnoge poznate ličnosti poput kume Andreane Čekić, pevačica Vanja Mijatović, Aleksandra Mladenović, Mia Borisavljević sa suprugom Bojanom Grujićem, ali i mnogi drugi. 

Tom prilikom popričali smo sa ponosnim ocem, koji od sreće nije mogao da priča, a normalno da se potegla i koja čaša žestokog pića kako bi se proslavilo rođenje ćerkice.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Gobeljić proslava

 

- Za Katarinu i mene je ovo najvažniji dan otkad smo se rodili. Beba i Katarina su dobro, najponosniji sam otac na svetu. Imala je pregled juče ujutru, odvezao sam je, rekla su da ostaje. Odmah sam znao da će biti taj dan. Porodila se u privatnoj bolnici - rekao je Gobelja, a onda otkrio šta je radio dok je čekao da se Kaća porodi:

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Marko Gobeljić

 

- Otišao sam sa Kaćinom sestrom i kumom u kafić, posle sam morao na trening. Dobio sam od Mistera slobodno da ne idem na utakmicu, pozdravljam ih da jer su dobili. Nisam video još bebu i Kaću zbog korone, čekam da izađem u ponedeljak. Kaća je želela da radi, to je naša privatna stvar zašto smo krili - rekao je Marko.

 

 

Međutim, kako smo već rekli, na proslavi je došla je pevačica Aleksandra Mladenović, koja je otkrila da se Kaća porodila nekoliko dana ranije. Naime, atraktivnoj pevačici termin je bio u četvrtak, a ona se porodila nekoliko dana ranije. 

- Ona je trebala u četvrtak da se porodi, ali se porodila ranije - rekla je Mladenovićeva. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading